For everyday wear, my absolute favourite is Lumene’s CC foundation (for those who don’t know, Lumene is a Finnish cosmetics brand). I bought it this summer and it has become one of my all time favourites. I heard so many good things about it before even buying it that I was a little skeptical whether it would fill my excpectations, but it did. My previous favourite is Chanel’s Acqualumiere (which is great as well), but during summer, Lumene has been even better since it gives a natural glow and covers minor errors. 
Another favourite is the Beauty Elixir by Caudalie. This is already a cult product and loved by so many. I spray it on my face during the day to refresh the skin and it also sets makeup. Just love it!
Are you familiar with either of these products?

Kesällä ostin Lumenen CC-meikkivoiteen sen jälkeen kun luin siitä ainoastaan positiivisia juttuja. Olin hiukan skeptinen voiteen suhteen, sillä omat odotukseni oli todella korkealla kaiken hehkutuksen jälkeen. Yllätyin todella kun tuote lunasti kaikki mun odotukset ja enemmän. Se on ihan täydellinen arkipäivän tuote, joka peittää sopivasti ja jättää iholle luonnollisen hehkun. Suunnitelmissa on siirtyä talven tullen Chanelin Acqualumieriin, mutta tätä Lumenen CC-meikkivoidetta tulen pitämään meikkipussissani aina.

Toinen loistotuote on kulttimaineeseen noussut Caudalien Beauty Elixir. Tuote saa ihon hehkumaan ja se virkistää väsynyttä ihoa hetkessä. Suihkautan sitä kasvoihini yleensä töissä meikin päälle, jonka jälkeen iho näyttää taas virkeämmältä. Sitä voi myös suihkauttaa kasvoille ennen meikkiä ja päivävoidetta, jolloin se rauhoittaa ihoa ja supistaa huokoisia.

Onko teillä kokemusta kummastakaan näistä tuotteista?

You May Also Like

8 comments

Reply

Olen kayttanyt iat ja ajat aika kallistakin kosmetiikkaa, ja erityisesti mita tulee kasvojen iholle on ollut tosi tarkeaa.
Nyt kuitenkin kesan jalkeen jostain syysta yleensa niin ihana ja helppo ihoni alkoi kiristella ja pintakuivua aika pahastikin. Tuloksena oli punaisia kuivia ja hilseilevia laikkia kasvoissa ja ei kun paksumpi kerros lancomen meikkivoidetta naamaan.

Mun sisko ehdotti mulle nahtyaan livena ihoni kunnon, etta nyt vaikka sitten sita Nivea cremea (tujua, tahnamaista perusrasvaa) naamaan aamuin ja illoin ja loi mulle kateen ton saman lumenen voiteen ja viikossa ihoni on muuttunut katastrofaalisesta kauniiksi 🙂 Iho hehkuu ja on silea ja hilseilevat laikut tipotiessaan 🙂 En kylla vaihda enaa tota lumenen tuotetta pois ja taitaa tama dailymailissakin hehkutettu alle kahden euron voidepurrki tulla jaadakseen mun kylppariin 😛

Reply

Tässä näkee just sen, että ei se tuotteen hinta takaa oikein mitään. Mulla on lähipiirissä ihotautilääkäri, joka saa vaikka mitä näytteitä päivittäin eri merkeiltä. Oli just puhetta siitä, että hinta-laatu ei yleensä täyty näissä kalliimmissa merkeissä, koska esim. edullisilla apteekkin merkeillä on ihan yhtä hyvää tavaraa ellei parempaakin.

Suomessa mun apteekki suosikki on muutaman euron Aqualan perusvoiteet, jota on tuli käytettyä nuorempana säännöllisesti. Voin niitäkin suositella! Voisi toimia hyvin sen Nivean tapaan? 🙂 Ja toi Lumenen CC-meikkivoide on kyllä jotain älyttömän hyvää…siitä en ihan hevillä luovu!

Reply

Tota Lumenen CC-voidetta on niin paljon hehkutettu että kokeilin itsekin mutta en löytänyt siitä oikeaa sävyä, valitettavasti koska tuote tuntui muuten tosi hyvältä.
Caudalieta olen käyttänyt jonkun vuoden ajan ja siitä en ensimmäisenä ole luopumassa, aivan ihana tuote! Ja se tuoksu <3 Eikä edes pahan hintainen mikä sekin on bonusta 🙂

Reply

Ainut miinus Lumenen CC-voiteessa taitaa ollakin se, etta niita savyja on niin vahan :/ Ehka sen suosion myota niita savyjakin lisataan? Toivotaan niin! Ja Caudalien tuoksu on tossissaan ihana 🙂 Jo pelkka tuoksu piristaa tyopaivaa!

Reply

Tuota paljon hehkutettua Lumenen CC:tä ajattelin testata seuraavaksi, kun lempparini Giorgio Armanin Face Fabric pian loppuu! Toivottavasti toimii munkin naamalla.

Reply

Toivotaan, koska itse olen kokenut sen ainakin ihan huippu hyvaksi!

Reply

Itsekin olen monen kuullut kehuvan tuota Lumenea, mutta olen jostain syystä ollut kovin epäileväinen. Ylipäänsä meikkivoidetta en ole oikein koskaan osannut käyttää, tälläkin hetkellä luottokombinaationi on Olivan face cream kosteusvoide, ja sitten sen päälle Chanelin puuteri. Mutta ehkä olisi aika kokeilla tuota lumenea (tai vastaavasti tuota käyttämääsi Chanelia), jotta näkisi olisiko lopputulos vielä parempi. Meillä on ainakin kuvista päätellen melko samanväriset ihot, joten oikea sävykin ehkä löytyisi. Tuleeko mielestäsi kummastakaan ns. “pakkelimaista” vaikutelmaa? Ja millä tavalla ne mielestäsi eroavat? 🙂

Reply

Se hehkutus sen ympärillä on ehkä ollut niin kovaa, että ne odotukset on liian korkeella ja sitten on varma, että pettyy? Näin mä luulin, mutta se kyllä lunasti kaikki odotukset! Tosin meikkivoiteet on aika yksilöllisiä, joten kaikille se ei varmasti sovi, mutta aika monelle ilmeisesti palautteen perusteella 🙂 Kannattaa siis rohkeasti kokeilla tai vaikka pyytää näytettä jostain Lumene tiskistä (ja nyt mä alan kuullostamaan joltain Lumene lähettiläältä, joten ehkä lopetan tämän tähän ;))!

Tosta Lumenesta tai siitä Chanelista ei tule yhtään pakkelimaista vaikutelmaa. Kummatkin on aika nestemäisiä (etenkin se Chanel), joten ne imeutuu ihoon hyvin eikä jää siihen pinnalle pyörimään. Varsinkin jos on luonnollisen meikin ystävä niin kannattaa tutustua näihin! Ero näissä on se, että Chanel on juurikin vielä nestemäisempaa koostumukseltaan ja ehkä se peittää hitusen enemmän…vaikea sanoa. Mutta Lumenen CC jättää mun mielestä kauniimman hehkun, joten siinä mielessä aika tasavertaiset!

Ja kannattaa Chaneliltakin hakea näyte ja testailla ennen ostoa, niin ainakin näkee toimiiko se omalla iholla yhtään, jotta ei tulisi sitten kallista virhe hankintaa tehtyä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *