Sain kahdelta upealta bloggaajalta haasteen kertoa tämänhetkiset kymmenen lempiasiaani. Kiitos kovasti siis haasteesta Private Blend ja Stockholm By Me – blogeille 🙂 Haasteeseen kuului myös viiden toisen blogin haastaminen, mutta koska olen jälkijunassa tätä tekemässä, haastan kaikki muut blogit, jotka eivät ole tätä haastetta vielä saaneet! Eli tässä tulee tämänhetken kymmenen lempiasiaani…

1. Suomeen paluu ja perheeni näkeminen viikonloppuna. Tätä tuskin tarvitsee enempää selittää 🙂

2. Joulun odotus kauniissa Pariissa. Olen täysin jouluihminen, joten on ihanaa seurata Pariisin ihanaa joulutunnelmaa paikanpäältä. Olen kyllä valitettavan vähän päässyt siitä nauttimaan, sillä arki menee opiskellessa ja niin myös viikonloputkin usein :/

3. Poikaystäväni kanssa vietetyt koti-illat. Ihan parasta arjessa on vapaat illat kun voi vaan löhöillä yhdessä ja katsoa hyviä sarjoja. Me ollaan täysin koukussa parhaillaan Breaking Bad-sarjaan.

4. Kynttilöiden syttyttäminen illalla. Meillä palaa kynttilät lähes joka ilta, enkä tiedä mitään parempaa tunnelmanluojaa kuin kynttilänvalo!

5. Pariisin “valoisat” aamut. Lähden yleensä kävelemään metropysäkille heti kahdeksan jälkeen ja jo silloin on suhteellisen valoisaa (ainakin Suomen talveen verrattuna)!

6. Raclette illalliset. Helppo ruoka ja niin hyvää!

7. Asusteet. Nyt talvella olen käyttänyt yksinkertaisia asukokonaisuuksia ja asusteiden merkitys on korostunut entisestään. Lempikoruni on Hermèsin oranssi rannekoru ja YSL:n Arty-sormus. Sitä kuolailen vielä tummansinisenä…

8. Ystävien kuulumiset. Mulla on kolme sydänystävää Suomessa ja yksi Nyckissä, joten heidän kuulumisia on aina yhtä ihana lukea!

Kuvasta puuttuu kaksi oleellista henkilöä <3

 9. Pariisin pikkukadut. Vieläkin ihastelen Pariisin pieniä idyllisiä kujia. Niitä on niin paljon täällä, että menee vielä pitkä aika ennenkun olen nähnyt niistä edes murto-osan!

10. Suomen talvi. Voi olla, että ensi viikolla mieleni muuttuu, mutta tällä hetkellä en malta odottaa, että pääsen lumisiin maisemiin! Onhan valkoinen joulu kaikista kaunein 🙂

I got a “challenge” from two finnish bloggers to tell my top 10 favourite things of the moment. I’m going to translate you my top 3 favourite things (as I’m lazy ;)). My number one is flying to Finland on the weekend and seeing my family. Second favourite thing is to be able to spend time in Paris during this month, since everything is so beautiful as stores and people are preparing for Christmas. My third most favourite thing (or I should say my first favourite) is relaxing with my boyfriend at home 🙂 What are your favourite things of the moment?

You May Also Like

2 comments

Reply

Kiva, että ehdit tarttua tähän – hauska lukea näitä! Mukavaa lähestyvää joulunaikaa ja tervetuloa kotiin!

Reply

Kiitos vielä haasteesta! Ja kiitos, odotan jo innolla Suomea ja kunnon talvea 🙂 Mukavaa joulunaikaa myös sulle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *