Rakastan mustaa ja niin rakastaa muutkin pariisilaiset. Täällä harvoin näkee erityisen värikkäästi pukeutuneita ihmisiä (ainakaan näin talvella), joten mustassa sulautuu hyvin joukkoon. Ja se on mitä helpoin väri, joten mustassa näyttää aina tyylikkäältä. Tässä asussa jujuna on selän läpikuultava osio, joka tuo hieman yllätystä asuun. Täydellinen vaatekappale siis arkeen kuin juhlaankin!

Toivottavasti teidän viikonloppu on sujunut mukavasti 🙂 Ja ihanaa, nyt on jo joulukuu, eli aattoon enää muutama viikkoa!

I love black and so does everyone else in Paris. I’ve noticed that parisians love this color and I don’t blame them. It’s easy and always looks elegant! Hope you’ve had a good weekend so far? 🙂 I can’t believe it’s already December…Christmas is approaching fast!

Dress COS
Scarf Zara
Tights Wolford
Heels Valentino
Bag and sunglasses Céline
Bracelet Hermes

You May Also Like

16 comments

Reply

Hei apua, mä kommentoin nykyään varmaan jokaiseen postaukseen, että vau, mutta siis VAU!:D Taas jälleen kerran niin upea asu:) Ihana toi karvahuivi.

Reply

Hih, saat kuules vaikka kommentoida viisi kertaa päivässä 😉 Ilahdun joka kerta kommenteista, joten ainoastaan ihanaa kun kommentoit! Ja kiitos Lili 🙂 Karvahuivi on muuten tän kauden tuote Zarasta ja sitä sai myös beigenä, eli varmasti löytyy vielä Zarasta jos kiinnostaa!

Reply

Taistelin pitkään vastaan, mutta nyt olen alkanut luovuttamaan ja harkitsen mini luggagen ostamista. Mikäli vain onnistun jostain kätösiini sen saamaan. Voitko kertoa käyttökokemuksia? Laukkuhan on muistaakseni melko painava (vrt Mulberryn Bayswater). Lisäksi olen lukenut, että pidemmän käytön jälkeen laukku alkaa lörpsähtämään ja menettämään ikävästi muotoaan. Onko tästä sulla tai jollain lukijalla kokemuksia?

Reply

Heti alkuun sanon, että tuo laukku on ollut mun suosikki siitä asti kun sen hankin, eli mä voin ainoastaan sitä suositella 🙂 Laukku on aika painava, mutta mua se ei haittaa. Laukun nahka kyllä on pehmentynyt käytössä (niinkuin nahka yleensä aina) ja laukun muoto hieman lörpsähtänyt siitä mitä se oli uutena.En kuitenkaan koe, että muoto olisi liikaa “pehmentynyt”, eli näyttää edelleen ihan samalta kun ostaessa, mutta sitä on hiukan helpompi käsitella kun se ei ole niin jäykkä.

En keksi tässä nyt mitään negatiivista kun ehkä sen, että jos on tottunut kevyeen laukkuun minkä saa olalle niin sitten tämä tuskin on se oikea laukku. Trapezen esim. saa olalle, joten se sopisi sellaiselle henkilölle kenelle on tärkeää saada kädet vapaaksi 🙂

Mutta mun kokemukset on ainoastaan positiivisa tähän asti, joten voin suositella laukkua muillekin!

Reply

Wau, olet kyllä niin pariisittaren näköinen!

Reply

Hih, kiitos ihana Marjukka 🙂

Reply

Etkös sä ollut parikymppinen? Näytät kyllä paljon vanhemmalta, kun pukeudut niin tyylikkäästi:) Mutta et silti liian aikuismaisesti. Ja siis upea asu taas kerran!

Reply

Kyllä, täytän 25-vuotta tammikuussa 🙂 Kiitos!

Reply

Todella tyylikäs asu!:) Kokomusta toimii aina, tyylikäs ja yksinkertainen olematta silti tylsä!:)
Ihanaa joulukuun ensimmäistä!:)

Reply

Kiitos Elle-Marie 🙂 Samaa mieltä, kokomustassa voi harvoin mennä pieleen! Kiitos paljon ja sitä samaa sinne 🙂

Reply

VAU nuo kengät!!

Reply

Yksi mun parhaista ale löydöistä 🙂

Reply

Wau! 🙂 Tuntuu kyllä homssuiselta, kun näkee nämä kuvat… Très chic!

Reply

Kiitos Betty 🙂 Hih, musta tuntuu nyt homsuiselta katsoa näitä kuvia juuri heränneenä juhlien jälkeisenä päivänä yökkärit päällä, koska tällä hetkellä näytän kaikkea muuta kun miltä noisssa kuvissa 😉

Reply

Hei vitsit en oo pitkään aikaan inspiroitunut mistään asusta näin paljon kuin tästä 🙂 CopyCat meiningillä mentiin siis tänään ympäri kaupunkia- linkkaan sulle kunhan saan asupostauksen väsättyä 🙂

Reply

Oi, ihana kuulla :)Ja laita ihmeessä linkki kun saat asupostauksen tehtyä! Innolla odotan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *