Viime viikolla ehdittiin käydä Pariisin ulkopuolella sijaitsevassa outlet kylässä nimeltä La Vallée Village. Oltiin todella positiivisesti yllättyneitä nimittäin paikka oli todella kauniisti toteutettu ja liikkeissä oli hyvä tarjonta näin joulun alla. Käytiin sielä keskellä viikkoa, joten sielä sai katsella ihan rauhassa ja ihastella. Esimerkiksi Jimmy Choolla oli vaikka mitä ihania kenkiä huomattavin alennuksin ja Burberryn liike oli kaksikerroksinen upea tila, mistä olisi saanut trenssin hintaan 800€ (normaalisti 1200€). 

Olen kuullut, että tarjonta  sielä vaihtelee aika rajusti, eli jonain päivinä sieltä tuskin löytää mitään ja toisina taas todella paljon. Meillä kävi tuuri, sillä löysin paljon hyviä joululahjoja. Suosittelen siis Pariisin matkustavia käväisemään sielä jos shoppailu kiinnostaa 🙂

We visited the outlet center, La Vallée Village, last week. I was pleasantly surprised, because the entire area looks beautiful and clean, plus we found many nice things. I mainly bought Christmas gifts for my family. I do recommend you to pay a visit if you’re in Paris and love shopping!

You May Also Like

18 comments

Reply

Blogissani olisi sinulle tunnustus 🙂

Reply

Kiitos Anniina 🙂 Käyn kurkkaamassa!

Reply

Niiiin kateellinen! Nooo keväällä sitten taas <3

Reply

Nimenomaan, keväällä sitten <3

Reply

Vallée Village parani juuri hiljattain huomattavasti, kun sinne avattiin noin 30 uutta liiketta, varsinkin se uusi Burberryn liike oli upea, kavin siella kylassa myos itse pari viikkoa sitten pitkasta aikaa. En ole koskaan lahtenyt tyhjin kasin, mutta viikonloppuisin paikka saattaa olla niin taynna ihmisia, etta alkaa huippaa.

Nain sut muuten talla viikolla le Bon Marchén laheisyydessa, olin juuri tulossa salilta, joten edustuskuntoa ei riittanyt tulla moikkaa. Olit kylla hyvin tyylikas, kuten kuvissasi 🙂

/Saikkis

Reply

Joo, me oltiin tosi positiivisesti yllättyneitä 🙂 Oli paljon kivoja liikkeitä ja tarjonta niissä oikeasti hyvää! En tiedä kuinka nopeasti valikoima sielä vaihtelee, mutta ainakin meillä kävi nyt tuuri! Joo, mä mietin, että en uskalla lähteä sinne viikonloppuna ollenkaan…varsinkaan näin joulun alla. Voisi tulla pieni kammo koska uskon, että se on aika täynnä!

Eikä? Apua…mä en ole edes kelannut, että täällä on suomalaisia jotka mahdollisesti tunnistais mut 🙂 Ja please, ensi kerralla tuu ihmeessä moikkaamaan koska olisi ihana tavata lukijoita! Ja kiitos sun kauniista sanoistasi 🙂

Reply

Ah, La Vallée! <3 Disneyllä työskennellessäni asuin 10 minuutin kävelymatkan päässä La Valléesta ja Val d’Europen ostoskeskuksesta.. Meinasi olla vähintäänkin haastavaa lompakolle. 😀

Reply

Hih, mä just mietin, että mitä jos asuisi siinä lähistöllä…voisi juuri lompakko olla kovassa koetuksessa ;)Täältä onneksi pitää mennä junalla jne., joten ihan joka päivä sielä ei viitsi käydä!

Reply

Mietin, et mitel sulla nuorena opiskelijana riittää rahaa shoppailla paljon kalliita juttuja?:) Ootko tehny nuoremana niin paljon töitä, että sulla on rahaa säästössä vai saatko vanhemmilta vai miten? Meneehän sulla tietty ruokaan ja vuokraan ym. raha siellä Parississa. Ja varmaan vastaat, että mun raha-asiat ei tänne kuulu ja toisaalta ymmärränkin sen, mutta kysyimpähän silti.

Reply

Vähän niinkuin arvasit, oon päättänyt, että mun raha-asioista en tälläsessa julkisessa blogissa kerro. Jokainen voi miettiä, miltä tuntuisi itse kirjoittaa julkista blogia ja kirjoittaa niinkin yksityisistä asioista tai esim. facebookissa avautua rahasta. En usko, että kovin moni sitä tekisi, joten en koe miksi mun sitä pitäisi tehdä vaan siksi, että kirjotan muotiblogia, jossa vilahtaa palasia mun vaatekaapista.

Voin kyllä sen sanoa, että nykyään mietin pitkään ja hartaasti mitä hankin. Ostan mielummin harvemmin, mutta sitten sellaista mitä olen miettinyt pitkään ja josta olen 100% varma. Tottakai välillä teen heräteostoksia ja ns.”vika ostoksia”, mutta nykyään todella harvoin.

Osa kalliimmista jutuista olen ostanut säästämällä, myymällä vanhoja juttujani tai saanut lahjaksi. Mulla on tapana myydä vanhoja juttujani pois ja niillä rahoilla sitten ostaa jotain mistä olen haaveillut pitkään.

Toivottavasti ymmärrät mun näkökulman tähän asiaan ja syyn siihen miksi en koe, että olisin velvollinen kertomaan täysin tuntemattomille ihmisille raha-asioistani 🙂 Kiitos kuitenkin kun esitit kysymyksen asiallisesti!

Reply

Paikka on ollut aina listalla Pariisin reissuilla, mutta jotenkin se on sitten jäänyt. Pariisin kadut ja maisemat ovat voittaneet, eikä ole malttanut lähteä pois 🙂 Ehkä keväällä käydessä sitten…

Reply

Mä muutin tänne syyskuussa ja nyt vasta tuli fiilis käydä sielä, joten ymmärrän hyvin jos tänne tulee ainoastaan muutaman päivän reissulle niin ei halua poistua keskustasta 🙂 Suosittelen kyllä vierailua sielä ja kannattaa mennä heti aamusta ja arkipäivänä niin saa tehdä ostoksia täysin rauhassa!

Reply

Mun on pitänyt Pariisin reissuilla tuolla pistäytyä, mutta toistaiseksi olen ehtinyt sinne vain pikaiselle puolen tunnin visiitille. Seuraavaksi pitää kyllä paremman ajan kanssa, olen monelta kuullut että on yllättävänkin hyvä paikka tuollaiseksi Outlet-kyläksi.
Teitkö mieleisiä löytöjä? 🙂

Reply

Sinne kannattaa kyllä varata hyvin aikaa niin ehtii rauhassa katsella ja kierrellä 🙂 Itse löysin hyviä joululahjoja perheelleni, joten oli onnistunut reissu! Poikaystäväni löysi myös etsimänsä takin, joten molemmat oltiin tyytyväisiä sieltä lähtiessä 🙂

Reply

Hei! Mistä ihana takkisi mahtaa olla kotoisin?:)

Reply

Heippa! Takki on Burberryn ja se on hankittu viime vuonna 🙂 Sama malli taitaa olla aina heidän valikoimissa!

Reply

Oltiin siellä lokakuussa ja todella kannatti ! Aivan ihania löytöjä osui kohdalle, esim Ralph Laurenin ihanuudet 🙂 Vaikkakin oli matkan takana ja meni melkein koko pvä, niin käynti oli sen väärtti…

Reply

Jep, Ralph Laurenin Polo myymälästä saa Zaran hinnoilla vaatteita, joten en niitä kyllä enää mistään muualta osta 🙂 Meilläkin meni koko päivä reissussa, mutta oli kyllä sen arvoista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *