Eilen aurinko näyttäytyi! Ihanaa 🙂 Kyllä sitä vaan kaipaa…Onneksi ollaan nyt menossa kevättä kohti! Eilen laitoin päähäni isoisäni vanhan karvahatun, joka on niin mukava ja lämmin. Täydellinen aurinkoiseen pakkasilmaan!

Yesterday I wore my grandfathers old fur hat. It’s the perfect hat for a sunny winter day. Warm and super comfortable!

Kerroinkin teille jo, että jouluaattona rikoin kamerani. Olen nyt katsellut eri vaihtoehtoja ja miettinyt mitä kaipaan uudelta mahdolliselta kameraltani. Rikkomani kamera oli pieni pokkari ja ihan huippu juuri pienen kokonsa puolesta. Poikaystävälläni on Nikonin järkkäri (millä hän ottaa asukuvat), mutta iltamenoihin se on vähän liian iso (ei mahdu pieneen laukkuun). Halusin siis pienemmän kameran, mutta laadukkaan sellaisen. Monissa blogeissa olen törmännyt Olympuksen PEN Lite E-PL5 järkkäriin ja kävin sitä jo testailemassa Stockalla. Ihastuin siihen heti kompaktin kokonsa puolesta ja kuvanlaatu on erittäin hyvä. Tästä taitaa tulla seuraava kamerani 🙂 Mihin kameraan te luotatte? Onko teillä kokemusta tästä uudesta Olympuksesta?

Indiedaysilla pyörii muuten tällä hetkellä Olympuksen kamppanja, jossa en siis ole mukana, mutta halusin vinkata teille lukijoille mahdollisuudesta osallistua arvontaan ja voittaa tuo samainen kamera. Osallistumaan pääsette tästä!

I broke my camera during Christmas Eve and ever since, I’ve been looking at different cameras. The most important thing was a small size (with high quality and sharp pictures), because I want to be able to fit the camera in smaller bag (easier to take for dinners etc.). I found the perfect match for me, Olympus PEN Lite E-PL5. Do any of you have experience of this camera? Which one is your favourite?