Tässä kuvia niistä omista espadrilles-kengistä 🙂 Kävin eilen muuten ystäväni kanssa Chanelin Avenue Montaignin liikkeessä ja sielä oli enää muutamia kokoja jäljellä keltaisesta ja lilasta parista. Eli jos joku teistä on tulossa Pariisiin lähiakoina ja toiveissa löytää vielä nämä niin suosittelen kokeilemaan onnea Chanelin kenkäosastolla Le Bon Marché-tavaratalossa tai esimerkiksi Rue Cambonin myymälässä 🙂

Here’s the espadrilles I got 🙂 Love the beige tone and the white cap…now I’m ready for summer!

You May Also Like

15 comments

Reply

Täydelliset! Olen itsekin pohtinut hankkivani kyseiset kengät juuri tuossa värissä tai sitten mustavalkoisena 🙂 Paljonko kustantaa Pariisissa? Purse Forumilla joku kertoi, että ovat E-bayssä kalliimpia kuin liikkeissa?

Reply

Ne on kyllä ihanat 🙂 En viitsi täällä hinnoista puhua kun olivat lahja, mutta ihan varmasti Chanelin omasta liikeestä ostaessa saa parhaan hinnan! Uskon myös että E-bayssä yms. hinnat on korkemmat jo senkin takia, että näiden saatavuus on aika kiven alla. Nyt melkein kaikki koot on loppuneet vaikka kengät tuli myymälöihin vasta joulukuussa.

Reply

Joo tietysti 🙂 O ou saa nähdä onko enää yhtään jäljellä kun pääsen liikkeeseen katsomaan 🙁

Reply

Ihanat! Mun Chanel rakkauteni löytyy Della margasta – mustavalkoiset kengät tolppakorolla 🙂

Reply

Oi, varmasti nekin on upeat 🙂

Reply

Tosi ihanat, lucky girl!

Reply

On ne kyllä kauniit 🙂 Nyt kun enää ilmat paranisi niin voisi olla mahdollisuus, että niillä pääsis ulkoilemaan vielä joku päivä!

Reply

Kivat! 😀 Kesää odotellessa…

Reply

Eikö? 🙂 Ja kyllä, kesää odotellessa…

Reply

Ihanaiset kengät! Osaatko muuten sanoa Chaneleiden 2.55 laukkujen hinnoista tällä hetkellä? Mietin kun siellä Pariisissa asustelet niin satutko tietämään jotain hintaluokkaa.. Olen pohtinut, että pitäisikö minun nyt vain alkaa säästämään Flapbagiin, mutta hinnat tuntuvat nousevan koko ajan..

Reply

Chanel 2.55 koossa small oli marraskuussa 2900€ heidän omassa myymälässä. Nyt huhutaan, että 1.2 hinnat taas nousisivat :/ Saa nähdä jos näin käy!

Reply

Perfect espadrilles!
could you advise on their sizing? I have a lot of no-name espadrilles and they should be one size smaller usually…
🙂
Thanks:)

Reply

They are perfect 🙂 The sizing is really weird in this model since it’s super small. I usually take 38.5 in their normal ballerines and now had to go for 40 (they dont’ make half sizes for the espadrilles). So my advice would be to go for two numbers bigger than your usual size! Hope this helps 🙂

Reply

Can I borrow the first picture for my blog? I really want some espadrilles myself and I can’t find any other good pictures of the beige and white espadrilles. I will of course link your blog.

– Sabatina
http://sabatinadieu.blogspot.dk/

Reply

Of course! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *