NAP:issa on alennuksessa muutama YSL:n Arty sormus 🙂 Happy shopping!

NAP has some YSL Arty rings on sale 🙂 Happy shopping!

You May Also Like

11 comments

Reply

Kiitos vinkistä!! Tilasin just ruskea/lila välisellä kivillä. Otin koko 6, toivotaan että sopii mulle (mulla pienet kädet mutta haluan pitää sormuksen keskisormella).

Reply

Se on ihana 🙂 Olisin itsekin tilannut sen, ellei multa jo löytyisi melkein saman väristä! Uskon,että koko on sulle hyvä koska itsellani kapeat sormet ja koko 5 mahtuu nimettömään. Koko 6 mahtuisi sitten omaan keskisormeen! Pidän peukut pystyssä, että sormus sopii ja on muutenkin mieleinen 🙂

Reply

Siis arvaa vaan paljonko täällä kihisin kun huomasin että tuo ostamani sormus oli tullut puoleen hintaan :S:D

Reply

Sä tulit heti mun mieleen kun näin, että tuo sormus oli alessa! Outoa, että nämä tuli vasta nyt aleen vaikka se on kohta jo lopussa :/ Ja vielä heti -50%!

Reply

Sitähän minäkin. Ihan viime tingassa.. Olisin kyllä ostanut nyt toisenkin aleista, jos haluamani väri olisi tullut aleen, mutta se ei nyt tullutkaan. Outoa kyllä.. luulin että Artyjen hinnat nousisivat.

Reply

Anniina, minkä värisen ostit? Myöskin Napista?

Reply

Minulla on siis tuo ruskea, ostin sen ennen joulua täydellä hinnalla. 🙂 kuva löytyy blogistani.

Reply

Kiitos vinkistä! Mulle on nyt tulossa postissa kaksikin Artya, kun aluksi tilasin tuon alarivin kokokultaisen, mutta luulin että siinäkin olisi tuommoinen samanvärinen kivi, vaikkei ilmeisesti sitten olekaan. Sen vuoksi tilasin vielä toisiksi alimman rivin oikeanpuoleisen, katson sitten livenä kumpi on hienompi ja palautan toisen. Kooksi valitsin 7, mulla ei ole mitenkään erityisen kapeat sormet muttei superpaksutkaan, ja haluaisin sormuksen sopivan keskisormeen.

Reply

Kiva, että tästä vinkistä oli hyötyä 🙂 Joo, mä uskoisin että siinä kokokultaisessa ei ole mitään kiveä. Se beige/purple kivinen on mun mielestä tosi kaunis. Hyvä valinta siis :)Uskon että koko 7 on koska itsellä tosi kapeat sormet ja koko 5 mahtuu nimettömään ja koko 6 sit menisi keskisormeen. Toivottavasti paketit saapuu pian perille 🙂

Reply

Täällä ensimmäinen reaktio oli “oh come on!” Ja lipsahti suusta aika kärttyisään sävyyn, sillä ostin oman artyni viime viikolla ja sain sen kotiin tällä viikolla – tietysti ilman alennuksia 😀 Hitsi. Pitää nyt keskittyä tuijottelemaan tuota sormusta, on se niin kaunis, että ilman alennustakin kannatti ostaa!

Mutta ihana blogi sulla muuten! Tämä on mulle ihan uusi löytö, mutta joka päivä tulee nykyään tsekattua!
-V

Reply

Mulla oikeestaan myös sama koska tiesin, että moni osti näitä joulun alla itselleen ja lahjaksi! Ymmärrän, että harmittaa jos osti täyteen hintaan kun nyt olisi saanut puoleen hintaan :/ Pystytkö vielä palauttamaan sen ostamasi ja tilamaan edullisemman tilalle? Mutta oikeassa olet siinä, että ne on niin kauniita, että ilman alennustakin kannatti ostaa 🙂

Ja kiitos ihanasta palautteesta 🙂 Tervetuloa mukaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *