Te tiedättekin jo, että olin ihan myyty Hedi Slimanen uudelle kokoelmalle Saint Laurentille. Kävin katsomassa mallistoa livenä ja täytyy sanoa, että materiaalit, viimeistely ja leikkaus kaikissa tuotteissa on ihan huippu luokkaa. Hienot materiaalit ja viimeistely tekee tuotteesta todellista luksusta (ainakin itselleni) ja mitä yksinkertaisempi vaate, sitä vaikeampi on tehdä siitä “täydellinen” koska pienikin virhe näkyy heti. Tässä mallistossa siitä ei ole huolta!

Olen pohtinut pitkään tuota Small Muse 2 laukkua ja täytyy sanoa, että se on luultavasti seuraava laukku hankintani sitten joku päivä kun säästöjä on tarpeeksi. Tuo laukku ei näytä oikein miltään kuvassa, mutta livenä ihan huikea. Nahka, viimeistely ja yksityiskohdat tekevät tuosta laukusta  täydellisen. Haaveilin ensiksi siitä versiosta, missä oli vaalean beigeä mokkanahkaa sivuilla, mutta mietittiin sitä myyjän kanssa ja hänkin sanoi, että se on ehkä liian herkkä materiaali. Vaaleassa mokassa näkyy heti kaikki lika ja se on todella hankala huoltaa, joten koko musta on säilyy upeana vuodesta toiseen.  Toinen rakkaus on nuo kultaiset käsikorut. Niitä on yhteensä seitsemän erilaista (myyjä kommentoi, että sopivasti yksi per päivä…just ;)) ja kaikki kauniita, huoh!

Miten teihin uppoaa tämä Hedi Slimanen mallisto?

As I told you yesterday, on the weekend I visited a Saint Laurent store. They had the new Hedi Slimane collection on display and everything was beautiful. Very simple, but done using amazing materials and top finishing made everything look so luxurious.  I could have bought almost everything ( maybe it’s a good thing I’m not a millionare, otherwise I could go a bit crazy here ;)), but a few things have stayed in my mind. The Muse 2 bag in Small size in black and the golden bracelets…pure perfection!
What do you think of the new collection?

You May Also Like

6 comments

Reply

Ah, tuon alimmaisen kuvan musta rusettitoppi/mekko tuottaa ylimääräisiä sydämentykytyksiä..

Reply

Se on kyllä niin kaunis 🙂

Reply

Ihastuin ehdottomasti jo catwalkilla! Nuo kaikki niitä vaatekaapin perusjuttuja 🙂 Ei mitään ylimääräistä kikkailua, mutta mikään ei näytä tylsältä.

Reply

Todellakin, yksinkertaista mutta niin kaunista 🙂 Ja suurinosa sellasia mitä voi oikeesti käyttää…muuten kun pari kertaa vuodessa 😉 Arkeen sopivia siis!

Reply

Upeita poimintoja kaikki, varsinkin tuo laukku ja raitajakku! Kaikki muutkin kyllä kelpuuttaisin vaatekaappiini 🙂

Reply

Toi laukku on liian upea 🙂 Ja raitajakku myös…mä en edes uskalla sovittaa sitä koska tiedän, että se on varmasti niin mieletön päällä ettei sitä raaski riisua haha! Ja pari tonnia bleiseristä on mun budjettiin liikaa, joten suosiolla ihailen kauempaa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *