Samujin Kiss Dress:istä on tullut yksi mun suosikeista. Se on jotenkin niin helppo vaate ja on itsessään tarpeeksi erikoinen, joten ei vaadi ympärilleen mitään erikoista. Kyllä Suomessakin osataan. Mun täytyykin tutkailla enemmän suomalaisten suunnittelijoiden töitä!

Täällä Pariisissa, muotiviikot on ohi ja vaikka itse en ehtinyt näytöspaikoille kuvailemaan niin materiaalia on saatavilla monessa lehdessä ja myös blogeissa. Harmi, että muotiviikkojen ensimmäiset päivät meni niin kylmässä ilmassa, mutta sentään aurinko näyttäytyi viikonloppuna. Muotiväki sai siis nauttia kauniista Pariisista. Mikä oli teidän suosikki näytös?

One of my favourite dresses is this one by Samuji. I’m proud of wearing a Finnish designer in Paris and would love to find other Finnish talents whose style would be similar to mine.

The Fashionweek in Paris is over and unfortunately I didn’t have time to go take pictures of the fashion crowd, but luckily there’s a lot of info and pictures on various blogs and websites of fashion magazines. Which show did you like the most?

Dress Samuji
Tights H&M
Boots Frida
Polo knit Uniqlo
Bag Céline
Ring Saint Laurent