Samujin Kiss Dress:istä on tullut yksi mun suosikeista. Se on jotenkin niin helppo vaate ja on itsessään tarpeeksi erikoinen, joten ei vaadi ympärilleen mitään erikoista. Kyllä Suomessakin osataan. Mun täytyykin tutkailla enemmän suomalaisten suunnittelijoiden töitä!

Täällä Pariisissa, muotiviikot on ohi ja vaikka itse en ehtinyt näytöspaikoille kuvailemaan niin materiaalia on saatavilla monessa lehdessä ja myös blogeissa. Harmi, että muotiviikkojen ensimmäiset päivät meni niin kylmässä ilmassa, mutta sentään aurinko näyttäytyi viikonloppuna. Muotiväki sai siis nauttia kauniista Pariisista. Mikä oli teidän suosikki näytös?

One of my favourite dresses is this one by Samuji. I’m proud of wearing a Finnish designer in Paris and would love to find other Finnish talents whose style would be similar to mine.

The Fashionweek in Paris is over and unfortunately I didn’t have time to go take pictures of the fashion crowd, but luckily there’s a lot of info and pictures on various blogs and websites of fashion magazines. Which show did you like the most?

Dress Samuji
Tights H&M
Boots Frida
Polo knit Uniqlo
Bag Céline
Ring Saint Laurent

You May Also Like

8 comments

Reply

Näytät niin upealta. Ihana asukokonaisuus. Laukulle ja sormukselle vielä erikseen <3.

Reply

Kiitos Riina! 🙂

Reply

Samujilla on kyllä usein ihania mekkoja. Kyttäsin viime kesän alessa yhtä, ja niinhän siinä kävi, että koot loppuivat ennen kuin sain ostopäätöstä tehtyä. Jatkossa aion iskeä heti, kun mieluisa tulee vastaan. Haluan uskoa, että ovat niin laadukkaita vaatteita, että niistä kannattaa maksaa ja että kestävät käytössä vuosia. Mielellään tuen suomalaista suunnittelua. Sääli, että sitä tunnutaan markkinoivan paljon huonommin kuin esim. ruotsalaisia (enkä tarkoita massaketjuja, Ruotsissa pienemmätkin suunnittelijat ovat aktiivisia markkinoijia ja se tuntuu kantavan hedelmää).

Reply

Niin on! Tosi kauniita…aika kalliita kylläkin, mutta ainakin tuo Kiss Dress on tehty hienoista materiaaleista ja vaikuttaa muutenkin tosi laadukkaalta. Samujin tuotanto on varmaan vielä niin pientä, että kappaleita ei ole kauhean montaa…kannattaa siis napata heti kun joku iskee 🙂 Ja sama täällä, mielellään sitä tukee kotimaisia suunnittelijoita, mutta oon kyllä samaa mieltä sun kanssa siinä, että markkinointi ei pelaa niin hyvin kuin sen tarvisi.

Reply

Löysin sun blogin vasta vähän aikaa sitten, sulla on ihania asuja ja kiva tyyli kirjoittaa! 🙂 Mun suosikit Pariisin muotiviikolta oli Chloé ja Valentino, vaikka molemmat pysyivät itselleen tutulla linjalla oli vaatteet tosi tyylikkäitä!

Reply

Kiitos Karoliina, kiva kuulla, että tykkäät 🙂
Mä ihastelin myös Chloén näytöstä…sieltä pomppasi silmiin muutama tosi kaunis takki ja kauniita hameita! Mulla oli myös kovat odotukset Hedi Slimanen toiselle mallistolle Saint Laurentilla, mutta se oli kyllä pettymys…

Reply

Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa. Olen itsekin viettänyt paljon aikaa Pariisissa ranskalaisen poikaystäväni luona. Mietin parhaillaan, voisinko tulevaisuudessa asua Pariisissa. En tiedä minkä verran kerrot henkilökohtaisista asioista täällä, mutta kiinnostaisi tietää, mitä teet Pariisissa? Puhutko sujuvasti kieltä? Loppujen lopuksi on vaikea löytää tietoa työmahdollisuuksista jne. ja olisi kiva kuulla jonkun omakohtaisia kokemuksia siitä, mitä on olla ulkosuomalaisena Ranskassa.

Reply

Hei Ade! En täällä hirveän paljon kerro henkilökohtaisista jutuista (opiskeluista kyllä jonkin verran), mutta laita mulle vaikka mailia niistä sun mieltä askarruttavista jutuista niin kuullaan sitä kautta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *