Viime lauantaina poikaystäväni ystävä haki meidät aamulla hotellista ja vei paikalliselle ruokatorille, Borough Marketiin. En ollut ennen kuullut kyseisestä torista, mutta se on ilmeisesti kuuluisa jopa maailmalla asti. Se on auki perjantaisin (jolloin ravintoloiden kokit hakevat raaka-aineet) ja lauantaina jolloin sielä on suurimmaksi osaksi turisteja ja Lontoolaisia viikonlopun ruokaostoksilla.

En itseasiassa tiennyt, että oltiin menossa tuonne, joten vähän harmitti, että olin juuri ennen ehtinyt vetäistä aamiaisen. Sielä oli nimittäin mitä herkullisempia ruokakojuja. Ja ihana tunnelma, vaikkakin sielä oli todella täyttä! Suosittelen ehdottomasti vierailua täällä jos joku teistä on menossa Lontooseen. Mun koko viikonlopun lemppari juttu 🙂 (Ja se on paljon sannottuna tällaiselta shopaholicilta ;)).

Nyt onkin jo viikko kulunut meidän reissusta ja aika taas toivottaa teille hyvää viikonloppua 🙂 Omani on tällä kertaa kouluhommien kanssa puurtamista, mutta seuraavana viikonloppuna olenkin jo sielä Suomessa, ihanaa! Sauna, here I come 🙂

My boyfriends friend showed us the Borough Market in London on Saturday morning. It was actually my favourite thing of the entire weekend! So much food and everything looked so good…next time I won’t be eating any breakfast before going there 😉 I can’t believe it’s already a week since our trip, so it’s again time to wish all of you a great weekend!