Viime lauantaina poikaystäväni ystävä haki meidät aamulla hotellista ja vei paikalliselle ruokatorille, Borough Marketiin. En ollut ennen kuullut kyseisestä torista, mutta se on ilmeisesti kuuluisa jopa maailmalla asti. Se on auki perjantaisin (jolloin ravintoloiden kokit hakevat raaka-aineet) ja lauantaina jolloin sielä on suurimmaksi osaksi turisteja ja Lontoolaisia viikonlopun ruokaostoksilla.

En itseasiassa tiennyt, että oltiin menossa tuonne, joten vähän harmitti, että olin juuri ennen ehtinyt vetäistä aamiaisen. Sielä oli nimittäin mitä herkullisempia ruokakojuja. Ja ihana tunnelma, vaikkakin sielä oli todella täyttä! Suosittelen ehdottomasti vierailua täällä jos joku teistä on menossa Lontooseen. Mun koko viikonlopun lemppari juttu 🙂 (Ja se on paljon sannottuna tällaiselta shopaholicilta ;)).

Nyt onkin jo viikko kulunut meidän reissusta ja aika taas toivottaa teille hyvää viikonloppua 🙂 Omani on tällä kertaa kouluhommien kanssa puurtamista, mutta seuraavana viikonloppuna olenkin jo sielä Suomessa, ihanaa! Sauna, here I come 🙂

My boyfriends friend showed us the Borough Market in London on Saturday morning. It was actually my favourite thing of the entire weekend! So much food and everything looked so good…next time I won’t be eating any breakfast before going there 😉 I can’t believe it’s already a week since our trip, so it’s again time to wish all of you a great weekend!

You May Also Like

6 comments

Reply

Mitä ihmettä, Halvan lakuja?! 😀 Täytyykin laittaa tää muistiin ja käydä tsekkaamassa seuraavalla Lontoon reissulla.

Reply

Hih, multakin meni hetki tajuta luinko oikein kuin näin ton pakkauksen 😉 Se oli sielä muiden “eksoottisten” karkkien seassa! Mutta toi tori oli ihan huikea…suosittelen 🙂

Reply

Olen itse joskus kuullut puhuttavan Borough Marketista, mutta ihanaa, että esittelit sen tarkemmin! Kiitos vinkistä, tuonne pitää ehdottomasti päästä seuraavalla Lontoon reissulla!:)

Reply

Oli kyllä niin kiva paikka, että suosittelen sielä vierailua! Oli myös kiva nähdä muutakin Lontoossa kun niitä pelkkiä kauppoja 😉

Reply

Hei,

en ole aikaisemmin kommentoinut, mutta minäkin siis selailen joskus blogiasi. Yhtä luotettavan tyylikäs kuin itsekin olet 🙂 Olen ehkä jopa vähän kateellinen kun muut ihmiset niin tykkäävät Lontoosta ja itselle tulee vaan aina niin ärsyttävä Enkkumeininki mieleen. Harmi. Taitaa olla niin, että jos haluaa rakastua johonkin kulttuuriin ja kaupunkiin niin kyseiseen ei ainakaan kannata muuttaa..Vai mitä mieltä olet Pariisista, onko ihanaa? Nyt parin vuoden jälkeen voisi ehkä käydä Lontoossa ja keskittyä vain hauskanpitoon ja ihanissa paikoissa käymiseen. Ei tarvitsisi enää olla ehkä vähän kateellinen.

Reply

Hei Tia,

Ja kiitos 🙂 Kiva kun olet löytänyt tänne!

Olet siis asunut ennen Lontoossa, siksi sulla siitä “realistinen” ja nihkeämpi kuva kun meillä turisteilla?

Onhan se totta, että jokainen kaupunki on ihan erilainen turistin ja asukkaan näkökulmasta. Yleensä turistina sitä tekee ainoastaan niitä kivoja juttuja, kun taas asukkaana näkee kaupungin toisenkin puolen. Ja sama pätee Pariisiin. Turistina Pariisista näkee ainoastaan ne parhaat palat ja arki on täällä usein ihan erilaista. Mun omat odotukset ei kyllä ollut kovinkaan korkealla kun tänne muutin (olin kuullu niin paljon niitä “todellisia” Pariisi kokemuksia), joten itse en ainakaan joutunut pettymään. Onhan se arki välillä raskasta ja päivisin ahtaassa metrossa tulee fiilis, että Pariisin charmi on kyllä tästä kaukana. Mutta kai se niin on, että jokaisessa kaupungissa on niitä hyviä ja huonoja puolia. Ihan samalla tavalla se arki koti-Suomessakin oli välillä vähemmän kivempaa, mutta usein ihanaa. Niin täälläkin 🙂

Lontoossa oli parasta juuri se, että pääsi arjesta pakoon muutamaksi päiväksi ihan erilaiseen ympäristöön 🙂 Onhan se arki sielä varmasti toista, mutta olen onnekas kun pääsin kokemaan Lontoon näin “turistin” silmin ja ihastua kaupunkiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *