Eleven Parisin moustache T-paidat on mun mielestä tosi hauskoja. Hankin itseasiassa jo kerran yhden missä oli Kate Moss, mutta se oli hiukan liian iso koko, joten jouduin paluttamaan sen. Tykkään myös kovasti tuosta Johnny Depp versiosta ja se sopisi hyvin esim. mustan tai valkoisen bleiserin alle. Mitä mieltä te olette näistä t-paidoista? 🙂 Paris Eleven toimittaa myös Suomeen ja tilauksia pääsee tekemään tästä!

Täällä Suomessa on nyt ollut ihanat ilmat, mutta eilinen meni omalta osalta sängynpohjalla flunssasta toipuessa. Täytyy sanoa, että ottaa kyllä päähän menettää arvokkaita päiviä ystävien ja perheen kanssa mutta sain muutettua lentoa viikolla, joten voin nyt sairastella rauhassa ilman stressiä 🙂  Nyt tuntuu jo paremmalta, joten toivottavasti ollaan voiton puolella! Toivottavasti te olette pysyneet terveinä?

I love these moustache t-shirts by Eleven Paris 🙂 The one with Johnny Depp would look really nice with a black or white blazer for example!

You May Also Like

10 comments

Reply

Tykkään kun rennon ja hauskan t-paidan puetaan bleiserin kanssa.

Lindexista löytyi tres chic yksilö:http://www.lindex.com/fi/6968035/?id=6968035&styleId=46645927

Mun valkoiselle bleiserille uusi kaveri zoe karssenin creme de la creme lisäksi. Materiaalina 100% viskoosia.

Reply

Mun mielestä myös t-paita ja bleiseri on kivoin yhdistelmä 🙂

Toi Lindexin t-paita on tosi kiva, mutta Pariisissa olisi jotenkin kornia pukeutua paitaan jossa lukee ranskaks tres chic 😉 Ainakin mun mielestä…Suomessa menee paremmin 🙂

Reply

Haha, ihan mahtavia! 🙂

Paranemisia sinulle ♥

Reply

Eiks ole? 🙂
Ja kiitos, tässä jo parempi olo!

Reply

Oioi, toi marilyn ois kyllä tervetullut mun kaappiin:–)

http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

Reply

Se on myös tosi kiva 🙂

Reply

Oi ompas ihania paitoja!! En oo ennen nähny kyseisiä, mutta toi Johnny Depp -versio houkuttelee kyllä kummasti :):) Nyt on kyllä tosi paljon kaikkia ihania t-paitoja!

t. Hanna

Reply

Joo, ne on aika hauskoja 🙂 Pariisissa noita saa jo monesta paikasta ja kesäksi oliskin hyvä ostos! Mä myös tykkään kovasti tosta Johnny Deppin versiosta…:)

Reply

Nuo T-paidat ovat kyllä aika hauskoja, en olekaan aiemmin törmännyt 🙂 Ja en voisi enempää olla samaa mieltä siitä, miten kivaa kun täällä Suomessakin viimein lämpimämpää ja aurinko näyttäytyy..
Voi sua, ikävä aika tulla flunssaan :/ Mutta pikaisia paranemisia sinne suuntaan 🙂

Reply

Ne on Pariisissa nyt kuuma juttu 😉 Noita on myös lapsille ja voi että, ne Johnny Deppin baby kokoiset paidat oli ehkä maailman suloisempia!

Joo, Suomi näyttää kyllä nyt parastaan! Siksi oli alkuviikosta vaikea pysyä sisällä ja malttaa levätä 🙂 Ja kiitos, nyt on jo parempi olo, joten huomenna jo pääsee ihmistenilmoille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *