Nyt kun palaan Suomeen perjantaina niin laitoin vielä muutamia juttuja huuto.nettiin. Alensin myös Louis Vuittonin sormuksen hintaa 🙂 Myyntiin laitoin Pretty Ballerinasin uudenveroiset balleriinat ja vanhan Zaran trenssin. Myynnissä on myös ollut tämä Banana Republicin nahkatakki (kuva on vanha – miten mun hiukset on joskus ollut noin pitkät? :)), joka on paljon ihanampi livenä kun mitä huonot huuto.net kuvat antaa ymmärtää. Happy shopping 🙂 Ja laittakaa mailia tai komentteja jos tulee kysyttävää!

You May Also Like

2 comments

Reply

Hei!
Mistä olet hankkinut nuo Pretty Ballerinas-kenkien pohjissa olevat paikat? Minulla on French Solen ballerinat, joiden pohjat on ihan superliukkaat, joten tuollaiset voisivat olla kätevät.

Reply

Hei!
Ostin nuo aikoinaan jostain pienestä kenkäkaupasta Monacossa, mutta sen jälkeen olen löytänyt niitä mm. DinSkosta (niitä ei ollut esillä, joten kannattaa kysyä). Täytyy kyllä sanoa, että ne DinSkon oli tosi huonolaatuisia…ne hajosi oudosti “muruiksi” jos yhden käytön jälkeen :/ Eli suosittelen kysymään esim. suutarilta, jos heiltä löytyisi laadukkaampia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *