Meneeköhän mun “muotiblogi-uskottavuus” jos kerron, että mun lempikengät on Sheperdin kotitossut? Ja vielä yhdistettynä Somerniemen torilta hankittujen villasukkien kanssa? Ja siihen päälle vielä lökäpöksyt! No meni tai ei, niin en luopuisi näistä mistään hinnasta 🙂

Onko teillä muilla käytössä kotitossuja vai elänkö mä jollain menneellä aikakaudella?


I have to make a confession; my favourite pair of shoes, are these house slippers by Sheperd. And to make things even more fashionable, I add a pair of striped wool socks with them 😉 But it’s the most comfortable combo and a saviour during winter! So I guess now my “fashion credibility” just jumped out the window 🙂

You May Also Like

11 comments

Reply

Pisteet sinne! Minulla ei ole käytössä tossuja, mutta erilaisia kotisukkia ja toki myös villasukkia. Kodikkuus ja mukavuus ennenkaikkea!

Reply

I agree; mukavuus ennenkaikkea 🙂

Reply

Kiva tietää etten ole ainut! Mulla vaihtuu kotiin tultaessa aina vaatteet kotivaatteisiin ja töppösiin.. 😉

Reply

Sama täällä 🙂 Heti kun tuun kotiin ja tiedän, etten enää lähde mihinkään niin päälle vaihtuu rennot vaatteet ja jalkaan mun tossut!

Reply

hih, multa löytyy nuo samaiset tossut vaaleanpunaisina… Maailman mukavimmat töppöset kotioloissa:)

Reply

No niin on! 🙂 Mä en ymmärrä miten olen pärjännyt joskus ilman…

Reply

Samaiset vaaleanpunaiset tossukkaat jalassa tälläkin hetkellä! 🙂 Super ihanat <3

Reply

jeeesss, i’m not alone 😉 Ja todellakin, maailman mukavimmat!

Reply

Mulla tällä hetkellä päällä erittäin pinkki veluuriasu ja Shepherdin tohvelit myöskin!;) Mukavaa vaikka kaikkea muuta kuin tyylikästä!;) Mukavuus ennen kaikkea varsinkin kotona!:)

Reply

Sun asu kuullostaa just styleltä! Mulla on parhaillaan päällä vanhat “lenkkeilypöksyt” (jotka ei siis ikinä päässyt lenkille asti ja vanha kulahtanut neule + tossut tietty 😉 Taidan siis päihittää sut tässä “ei niin tyylikäs kotiasu”-kategoriassa 😉 Ja oon ihan samaa mieltä sun kanssa; mukavuus ennen kaikkea kotioloissa!

Reply

So warm and cozy <3

xx
Christina Klein
http://bychristina.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *