Viime viikon kaupunkikierroksella löysin kaksi mieluista juttua; nahkahanskat ja rannekorun 🙂 Nahkahanskat on H&M:stä ja niissä kivana yksityiskohtana on leikatut tähtikuviot. Käsikoru oli löytö Lindexiltä ja taidan hakea vielä toisenkin nimittiäin niin kovasti siitä tykkäsin!Yleensä yksikokoiset rannekorut on itselleni liian isoja, mutta tämä on kooltaan ihan täydellinen…eli toista kehiin 😉

Toivottavasti teidän pääsiäinen on sujunut hyvissä tunnelmissa? Mun piti palata Pariisiin jo huomenna, mutta kuten jo kerroin, sain onnekseni lentoja siirrettyä viikolla eteenpäin. Hyvä näin, koska ensimmäinen viikko meni suurimmaksi osaksi sairastellessa, joten nyt ehdin toivottavasti tekemään osan niistä jutuista mitä en vielä ehtinyt tehdä 🙂 Ja tietenkin nauttimaan Suomen upeista ilmoista! Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!

New in; leather gloves from H&M and a the golden bracelet from Lindex! What do you think of my finds? 🙂 Hope you’re enjoying the Easter weekend?

You May Also Like

4 comments

Reply

Lindexiltä löytyy nykyään kyllä uskomattoman usein tosi kivoja koruja!

Reply

Joo, ihan yllätyin kuinka paljon kivoja koruja sieltä löytyi! 🙂

Reply

Wow ompas ihanat nahkahanskat! Onks noi ihan oikeeta nahkaa? Jos on niin täytyypä katella ens H&M reissulla hanskojakin tarkemmin. Mustille suht klassisille nahkahanskoille olisi tarvetta 🙂

Tää pääsiäisloma tuli kyllä niin tarpeeseen, vaikka onkin ikävästi keskellä koeviikkoa… Päivät onkin mennyt pitkälti ulkoilmasta ja mahtavasta säästä nauttien ja koulukirjoja kahlaten.

Reply

Eiks ole aika kivat? 🙂 Ja kyllä, aitoa nahkaa! Hintaa taisi olla joku 24€, eli ei paha nahkahanskoista! Mä kadotin omat vuoratut mustat nahkahanskat Pariisissa, joten nämä uudet ajaa niiden asemaa 🙂 Vaikka vuoratut ei olekaan..

Itsellekin tuli hyvään saumaan tämä loma ja mun pitäisi myös tehdä viimeisiä kouluprojekteja…tuntuu vaan vaikealta keskittyä täällä niihin kun on kaikkea parempaakin tekemistä 😉 Ja ulkona on niin kaunis ilma, että sisällä kökkiminen ei oikein onnistu!

Mutta tsemppiä sun koeviikkoon ja luku-urakkaan 🙂 Ihanaa viikonlopun jatkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *