Eilen palattiin takaisin Pariisiin, mutta asu ehdittiin kuvaamaan poikaystävän vanhempien pihalla. Arvatkaa vaan oliko tuolta vaikea lähteä takaisin tänne kaupunkiin! 🙂 Varsinkin aurinkoisella ilmalla oma piha voittaa kerrostaloasumisen mennen tullen!

Viikonlopun kuljin lähes kokonaan verkkarit jalassa ja poikaystävä taisi jo pelastyä aijonko ikinä palata ns. normaaliin pukeutumiseen. 😉 Luulen, että pieni helpotuksen huokaus pääsi kun hän huomasi, että farkut oli jalassa ja lenkkareiden sijaan pistin balleriinat.  Ja oli kyllä ihana taas pukeutua kun on saanut viettää rennosti koko viikonlopun! Pienen breikin jälkeen pukeutuminenkin ja asujen suunnittelu maistuu ihan erilaiselta. 🙂

Bad hair day?
Blouse/Zara, Jeans/J Brand, Ballerinas/Nelly, Scarf/YSL, Bag/MiuMiu

I spent almost the entire weekend in my “sports clothing” (hih, not that sporty after all), but yesterday had to return to normal as we headed back to Paris. I honestly think my boyfriend wouldn’t have come in the same train wagon with me if I was still wearing my “all sports look” 😉 Well, after a “lazy clothes” weekend it’s nice to return to normal!

You May Also Like

6 comments

Reply

Vitsit tuo viimeinen kuva on jotenkin… pysäyttävä 🙂

Mulla on ollut haussa samanlainen löysä kauluspaitatyyppinen paita, hyvä tietää että Zarasta sellainen löytyy. Tein remontin vaatekaappiin ja kaksi hyllyä tyhjeni kirpparille/UFFille! 😀

Reply

Näkisitpä loput filmistä! 😉 Meillä on yleensä hauskaa noita kuvia ottaessa ja välillä homma lähtee ihan lapasesta!

Tuo Zaran valkoinen silkkipaita on ollut käytössä jo useamman vuoden ja vasta nyt huomaan, että alkaa olla hiukan käytetyn näköinen. Hinta-laatusuhde ollut siis erinomainen 🙂 Zarasta uskallan seuraavankin silkkipaidan hankkia!

Reply

How stylish look! Love those jeans and ballerinas! 🙂
Greetings: http://momo-blogi.blogspot.fi/

Reply

Thank you! 🙂

Reply

Ihana asu jälleen <3

Place for Dreams

Reply

Kiitos ihana! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *