Fendin käsikoru näkyi jo yhdessä postauksessa, mutta tässä siitä vielä muutamia kuvia. Kerroin joskus aikaisemmin miten ihailin Hermesin Collier de Chien-korua, mutta että hinnanpuolesta se ei tulisi kysymykseenkään. Samalla löysin nämä Fendin korut ja pidin kovasti tästä nahkaisesta versiosta. Tämä koru toimii läpi vuoden ja näyttää hyvältä asussa kuin asussa! Mitä mieltä te olette merkin asusteista? Lisätietoja Fendin koruista löytyy heidän omalta sivultaan sekä mm. mytheresa.comin nettiputiikista!

Mitä ohjelmaa teillä on viikonlopuksi? Me mennään tänään date nightille poikaystävän kanssa ja kokeillaan jo toistamiseen yhtä ihanaa pientä bistroa missä oltiin vuosi sitten. Toivotaan, että ruoka on edelleen yhtä hyvää 🙂

I love this Fendi bracelet! 🙂 What are your plans for the weekend? Me and my boyfriend are going out to a little restaurant, which we tried a year back. Hope the food is still as good as it was then 🙂

Kosmetiikan ja lehtien lisäksi, leikkokukkien hinnat tällä Pariisissa on ihan toista verrattuna Suomeen . Toki erittäin kalliilla täältäkin saa niitä kukkia hankittua, mutta kun tietää hintaerot ei paikkojen välillä, voi kukkia hankkia useammin kuin sen kerran silloin tällöin. Näin keväällä mä innostun taas kukista ja mielellään niitä olisi aina kotona 🙂 Meidän lähellä olevasta kukkakaupasta saa myös aina vihreitä oksia kaupan päälle, jolloin kukista ja niistä saa kotona solmittua kauniin kimpun. Kyllä ne kukat piristää kummasti ja tuo hyvän mielen! Onko teillä tapana hankkia leikkokukkia kotiin?

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

I love fresh flowers at home 🙂 They give energy and look so beautiful. Do you purchase fresh flowers regularly? Have a great weekend everyone!