Kosmetiikan ja lehtien lisäksi, leikkokukkien hinnat tällä Pariisissa on ihan toista verrattuna Suomeen . Toki erittäin kalliilla täältäkin saa niitä kukkia hankittua, mutta kun tietää hintaerot ei paikkojen välillä, voi kukkia hankkia useammin kuin sen kerran silloin tällöin. Näin keväällä mä innostun taas kukista ja mielellään niitä olisi aina kotona 🙂 Meidän lähellä olevasta kukkakaupasta saa myös aina vihreitä oksia kaupan päälle, jolloin kukista ja niistä saa kotona solmittua kauniin kimpun. Kyllä ne kukat piristää kummasti ja tuo hyvän mielen! Onko teillä tapana hankkia leikkokukkia kotiin?

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

I love fresh flowers at home 🙂 They give energy and look so beautiful. Do you purchase fresh flowers regularly? Have a great weekend everyone!

You May Also Like

8 comments

Reply

Minäkin rakastan leikkokukkia, mutta hinnat ovat usein niin pilvissä, että jäävät ostamatta :-(. Kerran ollessani Hollannissa sikäläisen ystäväni luona menimme kukkatorille ja ostimme kirjaimellisesti sylillisen tulppaaneja, se maksoi 10 euroa.

Reply

Täällä kukat kyllä huomattavasti edullisempia kuin sielä Suomessa! Niitä tuleekin sitten ostettua hiukan useammin 🙂 Harmi, että sieltä Suomesta ei tunnu saavan oikein mitään kohtuulliseen hintaan :/

Reply

Kauniita kukkasia. Hankin joka viikko kerran tai pari leikkokukkia kotiin, se ihana tuoksu ja kuinka kauniita kukkaset ovatkaan. Joskus on ihana pysähtyä oikein tuoksuttelemaan 🙂

Reply

On kyllä! Ja on ihana tapa hankkia kotiin leikkokukkia 🙂 Niistä saa iloa pitkäksi aikaa!

Reply

Olen innostunut leikkokukista ehkä viimeisen vuoden aikana ja niillä saa kyllä tosi helposti raikastettua ja muutettua kodin ilmettä! 🙂 Harmi vaan, ettei ne meillä Suomessa ole lähelläkään niin edullisia kuin siellä.

Reply

Se on ihan totta 🙂 Meidänkin lipasto näyttää nyt puolet ihanammalta kuin ilman kukkia! Kukat tekee kyllä eron 🙂

Reply

Upea kimppu! Itse ostan melko usein kukkia kotiin, piristävät ihanasti!:)

Reply

Kiitos Elle-Marie 🙂 Ja olen samaa mieltä sun kanssa; kukat piristävät ihanasti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *