Kuinka montakohan kertaa olen sanonut saman, mutta NYT on raitaneule valikoima täynnä 😉 Joopa joo…saa nähdä kauan kestää ennenkuin isken silmäni taas raitoihin. Ihastuin tähän Filippa K:n versioon upean Alexan päällä ja kun Stockalta sai viime lauantaina -20% ostoksista niin hankin sen. Neule on 100% merinovillaa ja Filippa K:n laadun tuntien, se tulee monivuotiseen käyttöön 🙂 Onko teillä joku fiksaatio tiettyyn vaatteeseen vai olenko ainut terapian tarpeessa oleva?


Yet again…I just couldn’t resist! I just love striped knits as most of you know 😉 But in my defense, I have been admiring it on beautiful Alexa and when I got it for -20% it just made sense to get it. It’salso 100% merino wool, which is a great material and Filippa K makes high quality products so I’m expecting it to last for long!

You May Also Like

12 comments

Reply

Jep, mullakin fiksaatio raitapaitoihin 🙂 Poikaystävän ollessa mukana ostoksilla, raitapiatoja EI voi ostaa 🙂 “eikö sulla oo just tollasia samanlaisia paitoja jo kaappi täynnä”?!? 😀 No ei ne oo samanlaisia! Ja raitapaitoja ei voi olla koskaan liikaa,eihän? 😉

Reply

Thank god, I’m not alone 😉 Ja mulla on aivan sama…mä en voi edes vilkaista raitapaitoja poikaystävän ollessa mukana. Heti sieltä tulee; “Sullahan on noita jo miljoona??” Hih, itse siinä sitä myhäilee, että “no ei tasan samanlaista…” 😉

Reply

Mulla se on valkoinen paita ja farkut. Niitä aina ostan jos löytyy hyvä malli / materiaali. Ja mustia laukkuja on myös vähän liikaa…

Reply

No mutta klassikoita voi kaapista löytyä useampi kappale, eikö? 😉 Ja sama täällä, jostain syystä ihastun aina mustiin laukkuihin vaikka niitä kaapista jo löytyy!

Reply

Mulla fiksaatio valkoisiin paitiksiin ja saappaisiin… Tuota neuletta olen itsekin katsellut ja haikaillut. Tosin kaapissa jo kolme raitaneuletta, joista yksi viimekeväinen Filipan beige-siniraitainen. Eikö kolme riittäisi…? …ei välttämättä… ; )

Mä niin inspiroidun sun blogista! Säästän tän aina viimeiseksi lukulistani blogiherkkupalaksi. : )

Reply

Valkosia paitiksia aina tarvitsee, joten niitä on ihan hyvä olla kaapissa useampi kappale 🙂 Hih, I say go for it…toi neule on ihana! Ja mulla ennestään villanen, puuvillanen ja villa/cashmere sekotteinen raitaneule kaapissa…sinne joukkoon siis mahtui vielä hyvin merinovillainen versio 😉

Ja kiitos Marjukka, ihanasti sanottu 🙂 Olen tosi otettu, että säästät mun blogin “jälkkäriksi” 🙂

Reply

Niin ja muuten mähän piilotan suurin osan mun ostoksista mun mieheltä. :)) tekeekö joku muu näin? :)) se on kyllä ihmeellistä miten se joskus menee “läpi” ja hän ei oikeastaan huomaa että mulla on uus pusero tai koru. Mutta yleensä kengistä jään kiinni…

Reply

Haha, hyvä taktiikka 😉 Vielä toistaseksi olen esitellyt kaikki ostokset poikaysävälle, mutta ehkä sekin päivä tulee kun alan piilottelemaan niitä 🙂

Reply

Fiksaation raitapaitoihin, tunnustan 😉

Reply

Jesss, en ole siis ainut 😉

Reply

Oi voi oon niin samassa veneessä sun kanssa raitojen suhteen, ja mulla on lisäksi neuroosina harmaat paidat, valkoiset paidat ja farkut, sekä yleensäkin kaikki perusneuleet. Niin ja army-henkiset jutut myös. Oho, listaahan vois jatkaa vaikka kuinka.

Viimeksi eilen ahdistuin mun vaatevaraston edessä, tuntuu että omistan ihan liikaa kaikkea, tai just niitä juttuja joista tykkään. Silti on vaikee aina keksiä mitä puen päälle. Jossain mättää. Jos meen shoppaileen, katselen aina noita samanlaisia neuroosivaatteita, joita jo kaappi on täynnä. Siksi viime aikoina olenkin ostellut tosi vähän uutta – en vaan kertakaikkiaan tarvitse mitään.

Ihailen hirmusti sun tapaa pukeutua yksinkertaisesti, mutta osaat käyttää koruja ja asusteita näyttävästi. Sitä toivoisin enemmän omaankin pukeutumiseen.

Reply

Aika monella näyttääkin raidat olevan fiksaation kohde, joten ihan kiva huomata, että en ole yksin tässä asiassa 😉 Mutta tosissaan klassikoita on ihan “hyvä” hamstrata koska niitä tulee yleensä eniten käytettyä…jos fiksaatio olisi iltapuvut, tai jotain muuta vähemmän käytännöllistä, niin siinä voisi jo tulla ongelmia!

Mullakin kyllä välillä tökkii vaatekaapin sisältö, vaikka se on täynnä mieluisia juttuja. Ihme juttu. Mutta hyvä, että sä jos osaat olla sitten hankkimatta mitään tarpeetonta kun omasta kaapista löytyy ne helmet 🙂 Sehän on se parasta kun osaa arvostaa sitä mitä on!

Ja kiitos Anne Malia! Mä koen, että usein mun asut on niin yksinkertaisia, että ne tarvii kaveriksi vaikka lakatut kynnet tai näyttävät korut. Neule + farkku kombonkin saa näyttävillä koruilla ihan uudelle tasolle 🙂 Mutta täytyy sanoa, että sulla on tyyli kyllä niin hallussa, että saat minkä tahansa kombon näyttämään upealta…taidat olla niitä harvoja jotka näyttää asussa kuin asussa tyylikkäältä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *