Päällä on äidin neule, jota olen ihaillut siitä asti kun hän se osti aikoinaan Beadasta. Liike jossa hän aikoinaan shoppaili ja itse pienenä ihastelin valikoimaa. Kyseistä liikettä ei ole enää, mutta tämä neule taitaa olla n.17 vuotta vanha ja edelleen käytössä. Olen tainnut äidiltä oppia sen, että mielummin ostaa harvemmin, mutta sitten kun ostaa niin hankkii laatua. Äidillä ainakin taktiikka toiminut, sillä kaapissa on edelleen vuosia sitten ostettuja vaatteita, jotka on edelleen loistokunnossa ja hänenkin vaatevarasto on suppea 🙂 Nyt vanhempana itsekin olen hyötynyt valikoimasta 😉 Meidän perheessä miehillä taitaa olla isoimmat vaatevarastot…ehkä siksi, että miehet harvemmin laittaa mitään kierrätykseen tai heittää mitään pois?

Knit/Toni Gard (My mom’s ancient purchase), Leather pants/All Saints, Shirt/Ralph Lauren, Boots/Zara, Gloves/H&M, Bracelet and sunglasses/Lindex

In this outfit I’m wearing my mom’s knit which is about 17 years old…can you believe that? It’s a great example of how good quality items last for years. My mom’s shopping mantra is; buy less, but when you buy, purchase good quality 🙂 I totally agree with her!

You May Also Like

8 comments

Reply

Tykkään koko asusta erittäin paljon! Olen etsinyt sellaista neuletta jo monta vuotta jossa jakku kaulus ja vyö ja ei tullut vielä vastaan se täydellinen. Sellainen kuin tämä. Ihana!

Reply

Kiitos! 🙂 Toi neule on kyllä varsinainen aarre…jos jostain löytäisin samanlaisen niin varmasti hankkisin!

Reply

Kaunis asu ja itsellänikin yksi äidin vanha (35v vanha) neuletakki 🙂 Siinä on jo enemmän tunnearvoa ja sen takia se on niin rakas.

Reply

Wau…35-vuotta on jo ihan hyvä ikä neuleelle! 🙂

Reply

Ooooo nainen mitkä sääret!! Ihanat nuo housut, käy sulle superhyvin!! 🙂
xx J

Reply

Hih, kiitos J 😉 Pöksyt oli kyllä hyvä ostos, joten kävi tuuri että löysin ne Lontoosta 🙂

Reply

Ihana neule, classics are forever 😉

Reply

Indeed 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *