Tämän asun haluisin päälleni NYT HETI 🙂 Oman kaapin palasista saisin koottua lähes identtisen asun, mutta ainut mikä uupuu on tuo neulemekko. Jos ehdin käydä sitä sovittelemassa tällä viikolla niin kerron minkä tuomion se sai livenä 🙂 Tässä asussa on kaikki mitä mä haluan mun vaatteilta; toimivia, laadukkaita ja tyylikkäitä. Itse pukisin kyseisen asun niin töihin kuin illalliselle. Ja näin kylmempänä kautena se toimisi myös sukkahousujen kanssa 🙂 Mitä te sanotte?

This is what I’d like to wear right now…If I just had the knitted dress from All Saints, I could try this look with the similar items that are already in my closet. I guess the knitted dress would be something worth investing in, since I can already see myself wearing it 🙂

You May Also Like

7 comments

Reply

Ihanan näköinen neulemekko!:) kerro ihmeessä tuomiosi myöhemmin 🙂

Reply

Toivottavasti yhtä ihana päällä 😉 Joo, kerron tuomion 🙂

Reply

Moikka! 🙂

Luin juuri sun aiemmin toivelistan, jossa oli LV:n leohuivi. Osaatko sanoa paljon sillä on hintaa? Yritin etsiä huivia LV:n sivuilta, mutta en löytänyt (taidan olla sokea :D). Todella kaunis huivi, joka kelpaisi omaankin kaappiin 😉

Reply

Moikka 🙂

Se huivi taitaa olla jo sen hintainen, että kehtaako sitä täällä edes ääneen sanoa 😉 Mutta se siis on tosissaan reilusti yli 500€…jos oikein muistan niin lähemmäs jo sitä seuraavaa satasta. Ja juuri tästä syystä se on sielä mun toivelistassa ja luultavasti pysyykin 🙂 Mutta on se vaan niin ihana!

Reply

Auts! Kallis on, hitsi vie 😀 Himottais kyllä kovasti tuo huivi, mutta hinta jarruttelee 😀

Reply

Hah, nimenomaan “auts” 🙂 Ja sama täällä, hinta todellakin jarruttelee sen hankintaa…käyn sitä usein sovittelemassa ja yhtä ihanalta se joka kerta näyttää. Ja sinne liikkeeseen se myös aina jää 😉 Toivon melkeinpä, että joku päivä se ei enää näyttäisi niin kivalta…helpottaisi huomattavasti hih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *