Innostuin tulevasta säästä jo tällä viikolla niin kovin, että pelkäsin sen muuttuvan huonommaksi, kun sitä niin odotti. Onneksi vielä ainakin toistaiseksi ilmat näyttäisi lämpenevän ja sunnuntaina on luvattu ihan kesäkelejä! Viimeinen kuva on otettu syyskuussa kun muutin Pariisiin. Silloin ensimmäiset viikot oli vielä kesäisiä ja sitten alkoi kunnon syksy. Siitä asti olen odottanut niitä lämpimiä ilmoja takaisin! Sunnuntaina voisin siis melkeinpä ulkoilla samassa asussa kuin silloin syyskuussa? 🙂 Nyt voin jo sanoa, että kevät on vihdoin tullut Pariisiin! Ja yritän nyt kovasti lähettää sinne Suomeen tätä lämpöä 🙂

Tomorrow the real Spring should start 🙂 FINALLY! The last picture was taken last September after I moved to Paris and hopefully tomorrow I could wear the same outfit without freezing? We’ll see 🙂 I hope that you get to enjoy similar weather wherever you are!

You May Also Like

10 comments

Reply

I liked this outfit very much back then, so I think it’s a great choice for great weather. And I’m so happy to have similar weather here:)) Have a wonderful weekend.

Reply

Thank you Ewa 🙂 Yeah, it’s a good option for tomorrow! I’m glad you get to enjoy similar weather 🙂 Thanks Ewa and you too; bon weekend!

Reply

Oi hyvänen aika, miten ihana ja kesäinen kuva! Mä vannon, etten edes enää muista miltä tuntuu kävellä baltsuilla. 😀

Reply

Tuntuu, että tosta kuvasta olisi IKUISUUS 😉 Hih, sielä Suomessa kun on vielä lunta maisemissa niin tuntuu, että niitä balleriinoja ei ikinä saisi jalkaan! Mutta kyllä sieläkin kevät tulee pian 🙂 Ihanaa viikonloppua!

Reply

This oufit inspires me a lot, very simple and classy !
(I think I’ll copy this outfit soon)

Have a good week end Sofia,
XO XO.
Sophie.

Reply

Thank you Sophie 🙂 I’m glad you got inspired by the outfit! Thanks and you too; enjoy your weekend 🙂

Reply

Kaunis asu ja ihanan keväinen sää Pariisissa 🙂

Reply

Kiitos SatuMaria! Huomenna pitäisi tosissaan lämmetä ihan todella 🙂 toivottavasti sääennusteet pitää paikkansa!

Reply

ballet girl!tres jolie!ff

Reply

Merci FF 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *