Me vietettiin viime viikonloppu landella ja oli muuten ensimmäinen kerta tänä vuonna kun oltiin siellä yötä. Ilmojen puolesta olisi tosin voinut olla hitusen lämpimämpää vaikkakin säästyttiin sentään vesisateilta. Eilen aamuna meinasin kyllä pyörtyä kun avasin verhot ja ulkona näkyi lumen peittämä maa! Huh, poikaystävällä oli vähän sulateltavaa 😉 Tosin tykkään olla landella kun ilmat on hieman huonommatkin. Sisällä voi fiilistellä hyvällä omallatunnolla ja mikä sen tunnelmallisempaa kun lämmittää takka ja sytyttää kynttilät! Viikonloppu meni siis villasukat jalassa hengaillessa paikassa jossa rentoudun parhaiten. Maaseudun rauha on kyllä jotain ihmeellistä ja itse rakastan mökkeilyä! Löytyykö täältä muita mökki-ihmisiä? 🙂

Me and my boyfriend spent last weekend at our summerhouse. I just love that place and there’s nowhere else I can relax the same way as there. The weather was cold, but most of the time sunny…except yesterday morning. We woke up and everything was covered in snow. Quite a sight in May…! Luckily the snow melted quickly… Have a great week!

You May Also Like

12 comments

Reply

Aivan ihanat tunnelmakuvat 🙂

Reply

Kiitos Dahlia! Kiva jos rento fiilis välittyi näiden kautta 🙂

Reply

Vitsit kuinka kauniita kuvia! 🙂

Reply

Kiitos Elisabete! 🙂

Reply

Ihana pakopaikka kaupungin hälinästä! Just eilen tuli fiilistelin mökkitunnelman ihanutta ja jäin ihmettelemään, miksen useammin käy mökillämme. Tämäkin kesä menee ulkomailla, joten täytynee ottaa nyt loppukevään agendalle.. 🙂 Bisous!

Reply

Just sitä se on! 🙂 Ja hei oot ollut mielessä niin usein, että ihan hävettä etten ole saanut aikaiseksi laittaa sulle viestiä! Eli tämän viikon aikana vielä kuulet musta, I swear 😉 Bisous!

Reply

Tiedätkö hyviä asunto/työsivuja raanskassa?

Reply

Me itse käytettiin Book-a-flat sivustoa joka on toimiva ratkaisu etenkin ulkomaalaisille etsiessä väliaikaista asuntoa!

Reply

Ooh, näyttääpäs siellä kotoisalta! 🙂 Ei ihme, jos viihdyt, upeat maisemat.

Olen ehdottomasti mökki-immeisiä. Valitettavasti oman perheen mökki sijaitsee Vaasassa päin, joten siellä ei tule käytyä juuri koskaan, mutta miehen mökillä taas tulee varsinkin kesäisin vietettyä harva se vkl. 🙂 Mikään ei voita mökin rauhaa, grillausta ja kunnon savusaunaa!

Reply

Tuttua järvimaisemaa ei voita mikään! 🙂 Ja hyvä puoli on tosissaan se, että mökki on tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, joten sinne pystyy ajamaan pelkästään päiväksikin!

Juuri näin; rauha, hyvä ruoka ja sauna! Voittamaton kombo 🙂

Reply

Mökkeily on parasta 🙂 Meidän perheellä on ollut mökki isommalla tontilla niin kauan kun muistan, joten se on siinäkin mielessä mulle tärkeä paikka koska kotiosoitetta sen sijaan oon muuttanut monta kertaa. Parhaillaan mökkeily on toki kesällä, mutta ihan yhtä hyvin viihdyn siellä esim. viikonlopun vähän viileämmillä keleilläkin. Niin kotoisaa ja rentoa. Lumipeite maassa on kuitenkin ehdoton ei, sen verran alkeellinen mesta se on, enkä koe olevani varsinaisesti mikään erä-Jorma..heh! Eikö tämä ole se sama paikka jota viime vai toissa vuonna laitoitte siistimpään kuntoon? 🙂 Muistan jotain yksittäisiä kohtia sieltä täältä, vaikuttaa juuri sellaiselta viihtyisältä ja huolettomalta paikalta!

Reply

Niin on! 🙂 Meillä vähän sama, nimittäin isovanhempien lande on meidän naapurissa ja siellä olen viettänyt kesät syntymästä saakka. Tärkeä paikka siis! Hih, joo…se lumi oli kyllä mullekin vähän too much 😉 Vaikka mökkeilystä tykkäänkin niin mä en myöskään luokittelisi itseäni erä-Jormaksi haha (esim. telttailu on mulle ehdoton no..;))…

Me tosissaan rempattiin viime vuonna ja kohennettiin mm.keittiötä ja muutettiin sisutus. Nyt siellä viihtyy kyllä huomattavasti paremmin ja silti sieltä löytyy sellanen “mökki” fiilis mikä on tärkeetä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *