Suomen loma on nyt takana ja tänään on aika palata takaisin Pariisiin. Kaksi viikkoa hurahti tosiaan niin nopeasti taas, mutta on kiva palata poikaystävän luokse. Hän kyselikin jo mitä haluisin syödä tänään illalla, että hän kokkaa…taitaa olla ikävä kuin tuollasta lupaa 😉

Tänään aamusta juoksen vielä Stockalle ja Zarasta hakemaan sen valkoisen takin. Ideana oli tilata se netistä Pariisiin, mutta huomasin juuri, että se on loppuunmyyty (ainakin tällä hetkellä). Onneksi Suomesta sitä vielä sai (ja varmaan olisin sen Pariisista löytänyt), mutta en halunnut ottaa sitä riskiä, että jäisin ilman. Taitaa nyt siis toppatakki jäädä Suomeen, koska muuten tila loppuu viikonloppulaukusta.

Tässä vielä muutamia kuvia Suomen loman tunnelmista 🙂 Ja kiitos vielä Private Blendin Mikolle juttuseurasta ja Daydreamingin Mussulle kun tulit moikaamaan!

Today I’m flying back to Paris! I think my timing is perfect, because yesterday it started snowing again here in Finland…I’ve definitely had enough of the snow 😉 I had a great two weeks here and hope to be back soon. See you later, Finland!

You May Also Like

4 comments

Reply

Kiitos itsellesi, oli tosi hauska tavata ja parantaa maailmaa! Toivottavasti nähdään taas pian! Loma teki varmasti hyvää ja hei kevät etenee vauhdilla kotona Pariisissa 🙂

Reply

Hih, kyllä 🙂 Ja jos Helsinki alkaa tuntumaan pieneltä, niin tehkää uusi reissu Pariisiin! Teitä odotellaan jo täällä 🙂

Reply

Olipas kiva kun satuttiin istumaan vierekkäin, oli hauska tavata sinut tyylitaituri ihan livenä 🙂 Blogisi on kyllä ehdoton lempparini! Oikein ihanaa kevättä sinne Pariisiin!

Reply

Joo, oli aika hauska yhteensattuma ja kiva kun moikkasit 🙂 Ja kiitos, sitä samaa! Ihanaa kevättä myös sinne 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *