Aloin tekemään omaa joululahjalistaani kunnes törmäsin Lilou’s Crush-blogissa tärkeämpään aiheeseen ja lahjalistaan. Kyseessä on  Joulupuu-keräys, jonka ideana on tuoda valoa vähäosaisten perheiden lapsille jouluaattona lahjan muodossa. Listasta voi tarkistaa mitä tietyn ikäset lapset toivovat, ja lahjoitukset voi jättää Joulupuu-keräyksen yhteyteen mm. Forumin kauppakeskukseen 19.12 asti.

Niin moni lapsi ja nuori ei tänäkään jouluna ole sellaisessa tilanteessa, että jouluna saisi välttämättä yhtään lahjaa perhetilanteen vuoksi. Jokainen meistä voi ilahduttaa yhtä tai useampaa lasta ja nuorta lahjoittamalla jotain Joulupuu-keräykseen. Mun mielestä idea on ihan loistava! Itse kun saan viettää joulun turvallisessa ympäristössä rakkaiden ihmisten kanssa, niin tuntuu, että vähintä mitä voin tehdä, on auttaa edes yhtä lasta tai nuorta saamaan edes hiukan taikaa omaan aattoonsa.

Täytyy vielä tähän loppuun lainata kommenttia, jonka löysin Lilou’s Crush -blogista aiheeseen liittyneen postauksen yhteydessä;  
“Lastensuojelussa työskentelevänä ja nyt muutaman vuoden ajan näitä lahjoitus lahjoja lapsille jakaneena voin tuoda suoraa viestiä siitä ilosta ja liikutuksesta jota ne tuottavat saajilleen! Tuntuu hyvältä, että ihmiset mahdollistavat eri tavoin vaikeuksissa oleville lapsille ja heidän perheilleen jouluiloa tällä tavalla! Ja mikä etuoikeus onkaan toimia noiden lahjojen antajana toivottamassa hyvää ja lämmintä joulua!”. 

En voisi olla enempää samaa mieltä, joten olen iloinen, että ehdin Suomeen ennen keräyksen loppumista!

Lisätietoja keräyksestä tästä!

Sorry guys, this post is only for my Finnish readers as it’s about a campaign for collecting Christmas presents for children that are from less fortunate families in Finland!

You May Also Like

6 comments

Reply

TOdella hyvällä asialla ovat! Minun työpaikallani oli tuo joulupuu edellisjouluna, mutta nyt sen “nappasi” naapuri. Itsekin ajattelin taas tänä jouluna viedä pari pakettia sinne. Hieno ajatus ja hyvä mieli menee suoraan sitä tarvitseville!

Reply

On kyllä todella hieno idea ja parasta on kun voi konkreettisesti ilahduttaa lasta tai nuorta. Rahankeräyksistä ei ikinä satavarmasti tiedä mihin se menee, mutta nyt paketit menee suoraan niitä tarvitseville, niinkuin sanoit 🙂

Reply

Omassa lähipiirissä lapset saavat järjettömiä kasoja lahjoja niin etteivät edes jaksa avata kaikkia ja toisaalla on lapsia jotka eivät saisi välttämättä yhtään lahjaa ilman hyväntekeväisyyttä. Pelkkä ajatus tästä tuntuu minusta todella kurjalta joten kävinkin tänään viemässä useamman paketin ko. keräykseen, tämä on todella hyvä tapa auttaa.

t.Tiiu

Reply

Hienoa, että sinäkin otat osaa tähän keräykseen 🙂 Varmasti ilahdutat monen lapsen aattoa! Ja tällainen viesti tuo itsellekin runaasti joulumieltä, joten kiitos siitä 🙂

Reply

Kiitos että vinkkasit tästä kampanjasta, en ollut kuullut ennen. Päätin myös itse osallistua, jotta muutama pieni lapsi saisi vähän iloisemman joulun.

Reply

Hienoa, että säkin lähdit mukaan tähän keräykseen 🙂 Itse en ollut myöskään kuullut siitä aikaisemmin, joten halusin täällä kertoa siitä koska idea on niin loistava! Olen varma, että ilahdutat jonkun lapsen aattoa lahjallasi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *