Viime kesänä uudistin meidän kesämökin saunahuoneen makuhuoneeksi ja tänä vuonna tapahtuu isompia muutoksia. Koko keittiö päämökistä menee uusiksi, seinät ja katto maalataan valkoiseksi (luultavasti myös lattia), sekä vanhempien makuhuonetta laajenettiin. Eli aikamoinen makeover, joka tosin tuli jo tarpeeseen. Projektia ei ole vielä saatu päätökseen, mutta toivottavasti pian kaikki rakennushommat on saatu finaaliin, jotta päästään projektin parhaimpaan osaan; sisustamiseen!

Toiveissa olisi luoda modernimpaa ilmettä rennolla otteella. Kyseessä on kuitenkin maaseutu, joten sistuksen täytyy sopia ympäristöön. Ajateltiin beigen sävyä, rottinkia, hopeisia metalliyksityiskohtia ja valkoista.  Riviera Maisonin taidonnäyte on juuri sitä kotoisaa, mutta silti tyylikästä lookia, joka sopisi loistavasti! Riviera Maisonin lisäksi, mihin te menisitte katsomaan tämän tyylisiä huonekaluja? Kaikki vinkit on tervetulleita!

Edit: Tajusin vasta nyt, että tänäänhän on perjantai, joten oikein hyvää viikonloppua kaikille! Itse olen viettänyt liian monta päivää lopputyöni kimpussa kotona, joten kaikki päivät tuntuu menevän ihan sekaisin. Nauttikaa!

Before…

Something like this after…..


We are currently rennovating our summerhouse and as you can see it’s still a big mess. We are completely redoing the kitchen and painting the entire house white from the inside. The project is not ready yet, but when it will be, the best part starts; decorating! Last summer I redid the the bedroom in the saunahouse and now can’t wait to attack the main building. The Riviera Maison style would fit perfectly so we think we are going for something similar. Neutral tones, wood, glass and silver details. Wish me luck! 😉 Oh and have a great weekend! I didn’t even realize it’s Friday AGAIN 🙂

You May Also Like

15 comments

Reply

Tekstiilit kannattaa ehdottomasti hankkia Lexingtonilta. Ne on tosi upeita ja hyvän laatusia, kestää kovaakin käyttöä 🙂 Laura Ashleylläkin on upeiden tapettien lisäksi myös ihania tekstiilejä, mutta ne taitaa olla Lexingtonia kalliimpia ja omasta mielestäni ei yhtä ihania 😀 Boknäsilla on upeita huonekaluja jotka sopisivat täydellisesti tuon tyyliseen sisustukseen, mut ne on kyl tosi kalliita :/

Reply

Kiitos vinkistä! 🙂 Lexingtonin tekstiilit ei ole itselleni tuttuja (mitä nyt lehdissä näkynyt), joten hyvä tietää, että niihin uskaltaa satsata! Joo, Boknäsilla on tosi kivoja huonekaluja, mutta landelle ei niitä raaski hankkia kun sielä pystyy vuodesta olemaan ainoastaan sen muutaman kuukauden. Menisi todella arvokkaat huonekalut vähän hukkaan :/ Mutta jos voitan lotossa tässä kuukauden sisällä niin why not 😉

Reply

Hehe totta 😀 Turhahan sitä on kalliita huonekaluja homehduttaa käyttämättöminä suurimman osan vuodesta 🙂 Muistaakseni Stocka myy ainakin noita Lexingtonin tekstiilejä, tosin niiden valikoima ainakin Tampereen Stockalla on tosi suppea ja hinnatkin reilusti korkeempia kun Lexingtonin omassa nettikaupassa 🙂 Ite oon ostanu niitä ainoastaan netistä.

Reply

Hyvä tietää, suuntaankin siis ihailemaan Lexingtonin nettiputiikkiin 🙂 Kiitos vielä vinkistä! Ja rentouttavaa viikonloppua 🙂

Reply

http://www.aadasisustus.com/, Herttoniemessä sijaitseva iso kaksikerroksinen sisustusliike. Löytyy vähän kaikkea laidasta laitaan, myös jotain vähän RM-tyylisiä juttuja, kuten tuoleja, rottinki juttuja, pöytiä ym. Ihmettelen vain miksi liike sijaitsee Herttoniemessä. Olen käväissyt kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla ollut ainoana asiakkaana. Kumpanakaan kertana en ole muuten tyhjin käsin lähtenyt! Todellinen yllättäjä.

Reply

Oi, kiitos kovasti! Loistava vinkki 🙂 Tuolla haluan ehdottomasti käydä! Sinne siis seuraavalla Suomen reissulla!

Reply

I love to renovate, decorate… The photos of the Riviera Home Style are my kind of interior, I really like the atmosphere, it is soft and at the same time very classy !

I wish you good luck, but I’m pretty sure that it will be a fun project 🙂

Have a nice week end
Sophie.

Reply

Me too! 🙂 Yeah, Riviera Maison has beautiful things and the style is perfect for getting into the holiday mood! Yet classy as you said!

Merci Sophie, I’ll do my best with the project! 🙂

You too, enjoy your weekend!

Reply

Suosittelen lämpimästi Cobelloa, ovat avanneet uuden ison myymälän, kahdessa kerroksessa, siinä lähettyvillä. 😉 Riviera Maisonin lisäksi löytyy paljon muitakin merkkejä mm OceanHouse jne, mutta samaa tyyliä. Ihania hamppu- ja pellavamattoja, lamppuja….

Reply

Tämä on siis Espoossa, Petikossa on muuttomyynti

Reply

Kiitos Gloria! Espoon myymälä kun on tosissaan hieman lähempänä 😉 Cobellossa on pitänytkin käydä monet kerrat ja nyt kun se löytyy niin läheltä niin täytyy ehdottomasti käydä!

Reply

Cobello, Varistossa.

Reply

Kiitos avusta! 🙂 Gloria jo vinkkasikin, että lähempää löytyy myös heidän Espoon liike!

Reply

Oi tuleepas kivan näköistä 🙂 Mä skippaisi Riviera Maisonin ja katsastaisin esim. Nougatin Bulevardilla, siellä on mm. kivoja Tine K:n juttuja. Ikeassa on myös ihana se juuttimatto, joka löytyy mm. Uuden Kuun Emilian kotoa, hänellä on muutenkin tosi nätti rento sisustus. Sitten tietysti sekoitaisin joukkoon jotain vanhaa ihanaa särmää. Oi että, pääsisipä sisustamaan omaa mökkiä, mutta nyt tässä meidän talossakin on tarpeeksi 🙂

Reply

Kiitos vinkistä! Täytyy käväistä Bulevarsilla siis 🙂 Ja katsastamassa Ikean mattovalikoiman! Teillä näyttää niin upealta teidän asunnossa, että olet kyllä tehnyt hyvää jälkeä! Ja jos tulen Turkuun lähiaikoina niin täytyy käväistä moikkaamaassa sua Sisustuksen Koodissa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *