Sain vihdoin sisustettua kesähuoneen, jonka maalasin noin kuukausi sitten valkoiseksi. Huoneen väreiksi valitsin valkoista, beigeä ja sinistä raitaa. Sinisten raita tyynyjen taakse tulee vielä verhon väriset beiget tyynyt, mutta ne oli loppunut varastosta joten niitä vielä odotellaan. Myös TV:n alapuolelle tulee kapea arkku, johon voi laittaa tavaroita. Eli huone ei ole vielä ihan  täysin valmis, mutta esittely kunnossa kuitenkin 🙂

This is the final result of the summer room which I was working on. I’m going to change some pillows still and buy  a trunk under the TV, but it’s almost ready  🙂 Now we can finally enjoy it for the rest of the summer!

BEFORE

AFTER

You May Also Like

15 comments

Reply

Hih, taas mä täällä kommentoin 😉 Mutta niin ihanalta ja viihtyisältä näyttää huone! Kyllä tuolla kelpaa nyt nukkua! Täydellinen kesähuone 🙂

Reply

Ihanaa kun kommentoit 🙂 Ja kiitos, nyt sielä viihtyy!

Reply

Ompa kaunis ja viihtyisä kesähuone!:) Näyttää juuri siltä, että tuolla saa makeat unet hih:>

Reply

Kiitos Lili 🙂 Se on nyt “uni testattu” ja sai täydet pisteet 😉

Reply

Vau, ihanan näköinen! 🙂 Pikkanen muutos 😀

Reply

Haha, joo ei ihan samaksi huoneeksi uskois 😉 On se ihme mitä jo pelkällä maalilla saa aikaan!

Reply

Huomasin, että sinulla on Hermeksen clic H -rannekoru. Itsellä on sama hankinta edessä. Olen ajatellut, että ostaisin oranssin kultaisena ja sen jälkeen vihreän hopeisena. Käytän siis sekä kulta- että hopeakoruja (en yhtä aikaa). Tuo oranssi siis on tällä hetkellä vahvin ehdokas kullanväriseksi rannekoruksi. Se toisi mukavasti väriä asuihini, jotka ovat lähinnä vain mustaa, valkoista, tummansinistä ja harmaata. Lisäksi tuo oranssi olisi klassinen Hermes-väri. Hieman kuitenkin epäilyttää, että onko oranssi vain tämän hetken juttu, koska se on nyt muodissa. Koru maksaa kuitenkin sen verran, ettei viitsisi ostaa väriä, joka jää hyvin vähälle käytölle. Mielipiteitä?

Reply

Itse ihastuin oranssiin vasta hiljattain, mutta huomasin, että oranssi menee niin hyvin niiden värien kanssa joita käytän lähes vuoden ympäri; mustaa, valkoista, beigeä, harmaata yms. joten koin että oranssi oli itselleni varmin valinta värin suhteen.

Halusin myös valita sellaisen värin joka tuo hieman piristystä asuun ja oranssi on täydellinen siihen tarkoitukseen! Ja niinkuin sanoit, koru on ns. Hermesin oranssi, joka on brändin yksi luottoväreistä, joten on jo sen puolesta klassinen.

Itse seuraan muotia ja trendejä, mutta puen kuitenkin aina ainoastaan sellaisia juttuja mistä itse pidän; oli ne muodissa tai ei. Eli suosittelen harkitsemaan väreistä sellaisen, johon et usko kyllästyväsi ikinä.

Ja kerroit, että suosit itsekin aika klassisia värejä, niin oranssi ja vihreä toisi kivaa piristystä suosimiesi värien sekaan!

Jos sua vielä epäilyttää korun ostos ja värin valinta, niin kuvittele joka päivä että sulla on se koru ja laittaisitko sitä ranteeseen sen päiväisen asun kanssa. Jos vastaus on useimmiten kyllä, niin korulle tulisi varmasti paljon käyttöä.

Itse ennen korun ostosta haikailin aina, että: “Voi kun mulla olisi se koru, menisi niin hyvin tämän asun kanssa” ja nykyään käytänkin sitä melkein kaiken kanssa 🙂

Reply

Vautsi melkoinen muutos!:) Tosi kivan näköiseksi sisustettu, raikas!

Reply

Muutos on aika iso 😉 Kiitos 🙂

Reply

Onpas raikas, kesäinen ja merihenkinen ilme! Mistä noi siniraitaiset tyynyt on hankittu? Tykkäisin itsekin kovasti 🙂
Terv. Nelli

Reply

Kiitos Nelli 🙂 Siniraidalliset tyynyt on Etolasta!

Reply

This comment has been removed by the author.

Reply

Näyttää siltä että me taidetaan vietetään kesälomaa tänä vuonna teidän landella, hahaa 😉
Ihanaa!!

Reply

Hih, sinne vaan 😉 Olisitte enemmän kun tervetulleet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *