Viime viikko kului omalta osaltani enimmäkseen sisätiloissa lopputyön kimpussa ja kun siihen päälle heitettiin vielä antibiottikuuri niin johan on puhti nyt ihan lopussa. Tällä viikolla tavoitteena on saada lopputyö mahdollisimman pitkälle ja keskiviikkona lähdetään poikaystävän vanhempien luokse viikonlopuksi rentoutumaan. Sielä kun tilaa ja luonto lähellä niin eiköhän se piristä! 🙂 Toiveissa on myös päästä Suomessa käymään, joten toivon, että sekin toteutuisi!

Ja ennenkuin unohdan, oikein hyvää vapun aattoa sinne Suomeen! Nauttikaa ja toivottavasti sielä saadaan juhlia kauniissa ilmassa 🙂


I have been so tired during the past week after I’ve been writing my master thesis and eating antiobiotics at the same time. This week me and my boyfriend are going to his parents house near Orleans so hopefully we’ll be able to rest and relax. Our 35 sqm apartment in Paris is great, but sometimes it’s nice to have more space around and especially the nature close by. This is why I can’t wait to leave Paris for a few days 🙂

You May Also Like

4 comments

Reply

Tsemppiä sulle lopputyön kanssa! Mieti mikä fiilis kun saat sen jätettyä sisälle, muistan vieläkin itse sen tunteen… Ja sittenhän on myös syy palkita itsensä jollain kivalla, eikö?

PS. hei muuten ollaan kohtapuolin lähdössä Ranskaan – kirjoitit kerran Biodrogan kasvovedestä (käytössä mullakin) ja jostain kosteuttavasta hyvästä kasvovoiteesta, mikä sen voiteen nimi oli? kiitos! 🙂

Reply

Kiitos Veera! Loppu jo häämöttää, joten pitää jaksaa vielä muutama päivä 🙂 Ja kyllä! Mä toivon, että pääsisin palkitsemaan itseni reissulla Suomeen! Olisi ihan huippua päästä juhlistamaan perheen ja ystävien pariin 🙂

Onkohan se tämä postaus mistä puhuit?
http://www.styleplaza.blogspot.fr/2013/02/treasures-from-french-pharmacy.html

Eli käytän Bioderman meikinpoistoainetta (ihan huippu) ja kun iho tarvitsee paljon kosteutusta niin laitan yöksi Dermagorin kosteusvoiteen 🙂 Toimii!

Ja ihanaa Ranskan reissua jo nyt!

Reply

Nyt tuntuu kyllä olevan Pariisissa liikkeellä näitä taudinaiheuttajia.. Mullakin antibioottikuuri juuri käynnissä. :/ Lieneekö syynä myös nuo huomattavat lämpötilanvaihtelut !
Opiskeletko muuten jotain muotialaa täällä? 🙂 Ite opiskelen fashion managementtia ja vielä pitäisi jaksaa paahtaa kesäkuuhun asti. Sit ois kiva kyllä päästä kanssa Suomeen! Tsemppiä lopputyöhön!

Reply

Mulla oli itseasiassa ientulehdukseen noi antibiootit, eli ei sen vakampaa! 🙂 Toivottavasti sun olo kohentuu lääkekuurin jälkeen!
Joo, kyllä opiskelen! Ja hei laita vaikka mailia mulle (styleplaza@hotmail.com)? Olisi mielenkiintosta kuulla toisen suomalaisen kokemuksia Pariisista! 🙂 Kiitos ja tsemppiä myös sun opiskeluihin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *