Terveisiä täältä Saimaan rannalta ja Imatran kaupungista! Tulin tänne extempore isäni mukaan työmatkalle ja onneksi tulin. Yövyttiin Holiday Club Saimaa hotellissa täällä “linnan” puolella (joka ei kyllä linnaa ole nähnytkään) ja omassa tilavassa huoneessa olo oli kyllä kuin kuninkaallisella. Ulkoilumahdollisuudet on huikeat, sekä SPA ja kylpylä osasto on hienot. Hotelli on vastikään uusittu ja se kyllä näkyy. Kaikkialla on siistiä, palvelu pelaa ja ruoka on hyvää.

Tämä “linna” puoli on vielä loistava siitä, että lapsia tänne ei oteta ollenkaan, joten jos joku haaveilee romanttisesta viikonlopusta niin tänne vaan. Viime yö itsellä meni vähemmän romanttisissa tunnelmissa Euroviisuja katsellessa, mutta Skype puhelu poikaystävän kanssa loi edes jotain tunnelmaa, hih! 🙂

Täytyy kyllä sanoa, että mun pitää alkaa harrastamaan enemmän maakuntamatkailua! On Suomessakin kauniita paikkoja ja vielä ihan kohtuullisen ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Mikä voisi olla mun seuraava kohde? Mitä paikkoja te suosittelisitte Suomessa?

Yesterday we arrived to Imatra and we stayed in a hotel by the Saimaa lake. The hotel is beautiful and so are the surroundings! I love water so I love spending time near a lake or sea. Yesterday we had a nice walk by the Saimaa lake and the scenery was beautiful…so relaxing! 

This is my first time here and I have to say I’m usually reluctant to leave the capital region of Finland, but this was a nice surprise. Now I need to start travelling more in Finland and discovering new places!