Viikonloppu meni ihan hujauksessa täällä Pariisissa ja ylihuomenna lennänkin jo takaisin Suomeen. Tällä kertaa poikaystäväni pääsee työkiireiltään muutamaksi päiväksi mukaan ja meillä on suunnitelmissa rentoa oleskelua ystävien kanssa ja toivottavasti ehditään landellakin käydä kääntymässä.

Pariisissa ilma on kääntynyt hieman keväisemmäksi ja lämpöasteetkin on kohonnut vähän korkeammalle! Kyllä se kesä sieltä siis vielä tulee! 🙂 Tuntuu myös ihanalta kun täällä on oma vaatekaappi käytössä, joten ei tarvitse joka päivä kulkea siinä samassa neuleessa…mun täytyy siis tällä kertaa tuoda hiukan enemmän valinnanvaraa mukanani sinne Suomeen!

Dress/Samuji, Shirt/McCartney, Heels/LV, Bag&Sunglasses/Céline, Ring/Saint Lauren, Bracelet/Lindex

The weather here in Paris has improved a little, but it’s still much worse than a year back. Apparently last year at this time it was +27 degrees, so it’s quite a big difference to Friday’s +7 degrees.
At least today it’s been a bit sunny and the temperature has increased, so I wore one of my favourite dresses by Samuji. To add contrast, I added black accessories and a hint of color with the ring. What do you think?

You May Also Like

4 comments

Reply

Iiihana asu! Katsoin tota samaista Samujin mekkoa mutta se oli mulle liian lyhyt, koetko itse että siihen liittyy pieni vilautusriski? Kaunis kyllä – ihan niinkuin koko muukin outfit.
Mukavaa Suomi-matkaa!

Reply

Kiitti Veera! Mä muistan kun ihastelin sitä jollain sun wish listillä 🙂 Se on kyllä aika lyhyt, mutta tuon “feather skirtin” (asu muutama postaus takaperin) jälkeen ei tämä enää tuntunut niin lyhyeltä 😉 Toimii vielä paremmin paksujen sukkisten kanssa talvella, mutta mun mielestä menee noinkin! Tosin kumartumisvaraa ei siinä ole…

Ja kiitos, innolla odotan lentoa takaisin Suomeen!

Reply

Ihana asu!

Reply

Kiitos Suvi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *