Bongasin Lindexiltä ihanat raidalliset shortsit, jossa näyttäisi olevan hiukan korkeampi vyötärö. En ole vielä nähnyt kyseisiä shortseja livenä, mutta toivoisin, että ne olisi jämäkkää materiaalia ja tosissaan korkeavyötäröiset. Itse yhdistäisin ne kesällä sopivan rennosti, mutta kauluspaita käärittyneein hihoineen toisi sopivaa vastapainoa sandaaleille ja panamahatulle.

Värikäs laukku olisi myös ihanan kesäinen ja Malleriesin sivuilla käyn aina kuolaamassa kaikkia second hand ihanuuksia. Kyseinen Chanelin laukku on myös siellä myynnissä! Onko kukaan teistä nähnyt näitä Lindexin shortseja livenä ja jos niin, niin millaisilta ne vaikuttivat?

(*Sisältää mainoslinkkejä)

This is something I could wear all summer! I fell for the striped shorts and they would look so good with a red tote. I realized that all my bags are black or beige, so a bit of color would be welcome! I need to look at budget options, but of course I can always dream of this Chanel! 😉

You May Also Like

2 comments

Reply

Minäkin iskin silmäni shortseihin heti Tulossa pian-osiota selaillessa! En ole vielä kipaissut Lindexillä noita katsomassa, mutta näyttävät kyllä täydellisiltä 🙂 Ihana merihenkinen asu!

Reply

Shortsit näyttää ainakin super ihanilta, joten toivotaan, että on yhtä kivat livenä! 🙂 Ja onnea Jonna uudesta väliaikaisesta blogiosoitteesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *