Viime postauksen balleriinat pääsivät melkein heti jalkaan farkkujen ja valkoisen silkkipaidan seuraksi. Yksinkertaista, mutta toimii! 🙂 Mitä mieltä siellä ruudun toisella puolella ollaan? Täällä on muuten ollut nyt niin upeat ilmat tällä viikolla, että poikaystäväni tuli kyllä hyvään aikaan vierailulle! Tänään hän palaa jo Pariisiin ja itse lennän perässä viikon päästä. En voi kylläkään uskoa, että aika on mennyt näin vauhdilla eteenpäin, että työtkin alkavat jo hiukan yli viikon päästä!

Lähden taas landelle viettämään viikonloppua ja nauttimaan omista viimeisistä kesäpäivistä täällä. Hyvät viikonloput kaikille ja kuullaan! 🙂

Jeans/CurrentElliott, Silk Blouse/Zara, Ballerines/Stories, Clutch/MiuMiu, Rings/H&M, Sunglasses/CheapMonday, Watch/MK, Bracelet/Hermès


My new ballerines in action; what do you think? 🙂 Wish you all a good weekend!

You May Also Like

14 comments

Reply

Simppeli, mutta tyylikäs asu! 🙂 Tosin täällä on ollut niin lämmin viimeisen viikon ajan, ettei farkkujen pitäminen oo tullu kysymykseenkään.. Ihana Suomen kesä! <3

Reply

Kiitoksia! 🙂 Ja mä taisin itsekin olla aika tuskissani noissa farkuissa, mutta jätin landelle kaikki vilposimmat vaatteet niin oli vaan kestettävä 😉 Mutta ihan mieletöntä tosissaan, että jossain vaatteissa voi olla Suomen kesässä liian kuuma…mielummin niin päin!

Reply

Beautiful:) I ordered similar ones from Aldo.

Reply

Thanks Ewa! 🙂 Have a great weekend!

Reply

Good purchase, I love the way you combined it !

Have a great week end 🙂

Sophie.

Reply

Thank you Sophie! 🙂 They were a good sales find! Merci, you too 🙂

Reply

Täällä tykkäillään kovin! Yksinkertainen asu, mutta niin tyylikäs! 🙂 Olen viime aikoina löytänyt blogisi ja se on noussut yhdeksi suosikikseni. Aivan upea tyyli sulla, puhumattakaan kaikista ihanista kengistä ja asusteista!!

Reply

Kiitos Nora! 🙂 Ja ihanaa kun olet löytänyt tänne, joten tervetuloa mukaan!

Reply

Tosi kivasti yhdistelty asu, taas kerran 🙂 Jäin lukijaksesi, koska ihastuin hillityn tyylikkääseen ja rentoon tapaasi pukeutua.

Reply

Voi kiitos! Ja ihanaa kun jäät seurailemaan, joten tervetuloa! 🙂

Reply

hei, asusi ja uudet kengät näyttävät tyylikkäiltä! osaisitko kertoa, mikä koko kengistä kannattaisi ottaa: oma koko vai seuraava? otitko itse ihan oman koon? kaikkia kokoja näyttää olevan vielä jäljellä, joten nyt pitäisi vain päättää.:) nahka näyttää olevan pehmeää kärjessä, joten ei taida painaa varpaita? kiitos vastauksesta ja hyviä loppupäiviä suomessa!

Reply

Kiitoksia! 🙂 Otin oman kokoni kengistä, eli 38:n ja se on oikein hyvä! Suhteellisen tiukka, mutta balleriinan täytyykin olla, että ne pysyy jalassa. Uskon vielä, että ne venyy käytössä jonkin verran! Eli suosittelen ottamaan oman kokosi ja tämä kenkä on kyllä tosi pehmeä joka puolelta, eli ei pitäisi painaa mistään 🙂 Kiitos ja ihanaa kesää sulle!

Reply

Tyylikäs kokonaisuus! Itse asiassa myös yksi mun tämän kesän lemppariasuista! Tosin pitkälahkeiset farkut vaihdan farkkushortseihin. Tekee asusta astetta rennomman ja kesäisemmän.

Nauti viimeisistä Suomipäivistä ja terveiset täältä tutuista maisemista 😉

Reply

Kiitos Leeni! 🙂 Ja jos siellä “tuppukylässä” alkaa happi loppua niin lennä Pariisiin moikaamaan 😉 Ihanaa lomaa, nauti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *