Kutsukaa mua hulluksi, mutta ostin viime viikolla neuleen syksyksi ja talveksi…ei ehkä vielä ihan ajankohtainen, mutta oli niin täydellinen yksilö, että se oli tuotava heti kotiin! Kokemuksesta tiedän, että mieluisia juttuja (hyvällä hinnalla) ei kannata jättää kauppaan. Neule on villaa ja cashmerea, joten kaikin puolin siis täydellinen.

Rakastan muhkeita neuleita ja koska tämä oli malliltaan omaan makuuni liian slim fit, joten otin pari kokoa isomman. Näyttää kivemmältä näin kuin todella tiukkana. Ja onko parempaa yhdistelmää kuin kapeat farkut ja muhkea neule? 🙂 Tuleva kombo siis syksyyn! Pariisissa on ollut kaunis viikonloppu ja vaikka alkuperäiset suunnitelmat meni uusiksi (Pariisin lähettyvillä oli vakava juna onnettomuus, joten ei päästy viikonlopuksi poikaystäväni vanhempien luokse) meni viikonloppu taas hujauksessa. Ja tänään on muuten Ranskassa kansallispäivä (Vive la France!), joten illalla ohjelmassa ilotulituksia ja muuta. Hyvää viikonalkua kaikille!

Knit/MassimoDutti, Shorts&Heels/Zara, Bag/Céline, Sunglasses/RayBan, Bracelets/Hermes,Fendi, Saint Laurent, H&M

First of all, I want to wish you all a great French national day (especially my French readers)! 🙂 Secondly, I want to introduce you to my new knit (wool and cashmere)…the perfect chunky version for Fall! I actually bought it in two sizes bigger than normally just to get the chunky cut. Think it looks better this way than if it was super tight! You can call me crazy for buying a wool knit in July, but it was too perfect to pass up and I’ll be set for Fall 🙂 Enjoy your Sunday!

You May Also Like

18 comments

Reply

Fabulous bracelets and sweater!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thank you Natali!

Reply

Todella kaunis neule! MD:lta tekee monesti hyviä löytöjä, harmi vain, kun Suomesta ei sitä saa. Mukavaaa sunnuntaita sinulle, Sofia!

Reply

Kiitos Marjukka! Ja kylla, MD:sta loytaa hyvia perusvaatteita laadukkailla materiaaleilla ja hinnatkin on viela kohtuulliset! 🙂 Ja kiitos, sita samaa sinne!

Reply

Onpas kaunis neule! Eikä tuossa itään hullua ole varautua valmiiksi. Ostin valkoiset farkut alesta (kympillä!) tammikuussa ja tuossa pari viikkoa sitten syksyksi myös isomman neuleen 🙂 Joskus pitää vaan optimoida ostoksiaan 😉

Reply

Hih, kylla! 🙂 Ja kun se taydellinen yksilo tulee vastaan niin turha sita on odotella! Ainakin kun on omaaan budjettiin sopiva tuote 😉

Reply

Onpas taas harvinaisen kauniita kuvia! Ja superkaunis bloggaaja tietenkin 🙂

Mäkin ostin juuri neuleen, se tosin oli vain vähän paksumpaa puuvillaa mutta siis syksyneule kumminkin. Eli ei oo yhtään väärin varautua!

Reply

Voi kiitos Elisa! 🙂 Ja kyllä, kun löytää jotain mitä “tarvitsee” niin kannattaahan se napata heti mukaan!

Reply

Kauniin ja klassisen neuleen oot löytänyt! 🙂 massimo duttilla on kyllä niin ihania vaatteita ja kohtuuhintaisiakin vielä! Toivottavasti mulla olisi lähitulevaisuudessa tiedossa matka jonnekkin Massimo Duttin luokse 😀 ite harrastan kanssa ahkeraan tuota shoppailua, että ostan vaatteita varastoon! Koska kokemuksesta tiedän liiankin hyvin, että sitten kun koittaa syksy niin kaikki ihanat neuleet on loppu… Kesän alussa olin muutaman kaverin kanssa kauppoja kiertelemässä. He ostivat bikinejä ja shortseja ja mun ostoskasseihin sujahti täydellinen musta jakku ja farkut 🙂 tässä yksi päivä, kun olin kaupoilla pitkästä aikaa, mua ärsytti suunnattomasti, kun Zaraan oli tullut täydellisiä mustia farkkuja, joita olen etsiskellyt jo jonkun aikaa. Harmi vaan, että mulla on molemmat jalat vielä paketeissa alkukesän leikkauksen jäljiltä niin tiukkojen housujen sovittaminen ei tullut kysymykseenkään. Kokeilematta en halunnut ostaa, vaikka oman koon uskoinkin tietäväni. Toivottavasti syksymmällä löytyisi vielä samoja housuja, eikä tarttisi lähteä metsästämään miljoonaa kauppaa läpi…

Reply

Eiks ole ihana? 🙂 Ja Massimosta löytyy aina jotain kivaa!
Niinhän se on, että jos jotain täydellistä löytää niin kannataahan se hankkia, koska myöhemmin sitä ei välttämättä enää saa ollenkaan.

Hih, mäkin olen hankittunut enemmänkin syysvaatteita nyt koko kesän enkä melkein ollenkaan kesä juttuja. Ehkä myös kun olen duunissa niin niille kesäisimmille hepeneille ei ole tarvetta.

Ja voi ei, ikävä kuulla, että sulla on jalat paketissa 🙁 Toivottavasti leikkaus meni hyvin ja saat pian kipsit pois? Ja toivotaan tosissaan, että ne samat pöksyt odottaa sua syksyyn asti 🙂 Tsemppiä parantumisen kanssa!

Reply

Jep! Ja varsinkin täällä Suomessa, kun kesä ei ole kauhean pitkä, niin mielummin panostaa sitten enemmän vaatteisiin, joita voi käyttää syyskuusta toukokuuhun vähintään 🙂

Ja kiitos paljon 🙂 paraneminen on hyvässä vauhdissa ja jaloissakin onneksi enää kunnon tukisiteet! Jos jotain hyvää, niin olen kokeillut pukeutumisessa ihan uutta, kun tiukkojen farkkujen ja lyhyiden hameiden ja mekkojen tilalla olen käyttänyt maximekkoja ja väljiä housuja. Ainakin kevät-kesäpukeutumiseen nämä elementit varmasti jäävät, jee!

Reply

Totta!

Kiva kuulla, että parantuminen on hyvässä vauhdissa 🙂 Ja maximekoista puheen ollen, se on yksi asia mikä puuttuu omasta kaapista ja näillä +30 asteen helteillä olisi ehdottomasti tarpeellinen! Saa nähdä jos bongaan sen täydellisen yksilön ennen kesän loppua vai täytyyko odottaa ensi vuotta 🙂

Reply

Upea neule ja ihana asu! Saataisiinpa tänne Suomeenkin tuo Massimo Dutti. Siellä kun aina niin mieluusti asioi jos sellainen matkalle sattuu. Osaatko sanoa saisiko merkkiä jostain nettikaupasta ostettua?

Reply

Kiitos Katri! MD:lla on oma nettikauppa, mutta sieltä ei toimiteta Suomeen ollenkaan :/ Ja jos oikein ymmärsin niin Inditexin merkeillä on ainoastaan omia liikkeitä, eli niitä tuotteita ei jälleenmyydä missään! Pidetään kuitenkin sormet ristissä, että liike avaisi pian oman putiikin Helsinkiin!

Reply

Hei!

Ihan asiasta toiseen eli osaisitko yhtään sanoa että paljonko chanelin Classic flap bag ( Jumbo) maksaa? Tai hinnoista Pariisissa?

Bonsai3@luukku.com

Reply

Heippa! Viime vuonna flap bag siinä pienessä koossa oli n. 3000€:n luokkaa, mutta siitä hinnat on taas kasvanut. Uskoisin, että jumbo on siinä 5000€ tienoilla!

Reply

Oliko villapaita uutta mallistoa?:)

Reply

Kyllä! 🙂 Vasta hiljattain tullut liikkeisiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *