Saan välillä kyselyitä siitä miten hoidan hiuksia ja mitä hiustuotteita käytän. Ne jotka on täällä blogin puolella viihtyneet pidempään varmaan muistavat, että olen todella laiska laittamaan hiuksia tai muutenkaan hoitamaan niitä (viimeinen kampaamo käynti oli helmikuussa). Noin vuosi sitten värjäsin (tai hiuksiin laitettiin raitoja) ensimmäistä kertaa ja nyt iän myötä hiukset on alkanut tummumaan paljon. Sain kampaajalta hyviä vinkkejä tuotteista jotka kirkastavat väriä ja pidentää sen kestoa, mutta…arvatkaa vaan hankinko niitä sitten ikinä 😉 No en. Nykyään annan hiusten olla aika rauhassa ja yritän välttää turhaa pesua. Pesen niitä noin kolmen päivän välein. Tämä toimii itselläni ja näin en rasita hiuksia liikaa.

Vaikka en hankkinut niitä kampaajan suosituksia (ainakaan vielä)  niin löysin kylläkin muutaman muun tuotteen johon olen ollut tyytyväinen. Ylistyksenarvoinen tuote on Kloranen kuivashamppoo, joka pelastaa aamun aina silloin kun hiukset näyttää ja tuntuu littainoilta tai likaisilta. Ihan loistotuote, jota kannattaa raahata Ranskasta Suomeen! Sitä kylläkin saa Suomesta muutamasta apteekista, mutta hinta on lähes 20€ kun täällä se on 7€.

Toinen suosikki on Moroccanoilin tuuheuttava hoitoaine. Se ei jätä hiuksia littanaksi ja tekee niistä pehmeät. Tuote myös kosteuttaa hyvin, mikä on ainakin itselleni tärkeetä! Se myös tuoksuu hyvälle mikä on aina plussaa.

Kolmas tuote on uusin löytöni (kiitos äitini kylppärinkaapin), eli Four Reasons:in suihkutettava hiuspuuteri. Se antaa tuuheutta hiuksille ja tekee niistä helpommin käsiteltävät. Jos haluan pitää hiukset auki ja saada niihin hiukan volyymia niin suihkautan tätä latvoihin ja tyveen ja kyllä toimii!

Näillä tuotteilla olen ainakin pärjännyt tähän asti, mutta saa nähdä jos “hius-into” rantautuu jossain vaiheessa muhunkin ja alan pitämään parempaa huolta kutreista. Sitä odotellessa, mitkä on teidän hiusrutiinit ja ne tuotteet mihin te luotatte niin arjessa kuin juhlassa?

So what are my favourite hair care products?

1. Moroccanoil volumising conditioner
2. Klorane dry shamppoo (I love this product!)
3. Four Reasons spray hair powder

Which products are your favourites?