Saan välillä kyselyitä siitä miten hoidan hiuksia ja mitä hiustuotteita käytän. Ne jotka on täällä blogin puolella viihtyneet pidempään varmaan muistavat, että olen todella laiska laittamaan hiuksia tai muutenkaan hoitamaan niitä (viimeinen kampaamo käynti oli helmikuussa). Noin vuosi sitten värjäsin (tai hiuksiin laitettiin raitoja) ensimmäistä kertaa ja nyt iän myötä hiukset on alkanut tummumaan paljon. Sain kampaajalta hyviä vinkkejä tuotteista jotka kirkastavat väriä ja pidentää sen kestoa, mutta…arvatkaa vaan hankinko niitä sitten ikinä 😉 No en. Nykyään annan hiusten olla aika rauhassa ja yritän välttää turhaa pesua. Pesen niitä noin kolmen päivän välein. Tämä toimii itselläni ja näin en rasita hiuksia liikaa.

Vaikka en hankkinut niitä kampaajan suosituksia (ainakaan vielä)  niin löysin kylläkin muutaman muun tuotteen johon olen ollut tyytyväinen. Ylistyksenarvoinen tuote on Kloranen kuivashamppoo, joka pelastaa aamun aina silloin kun hiukset näyttää ja tuntuu littainoilta tai likaisilta. Ihan loistotuote, jota kannattaa raahata Ranskasta Suomeen! Sitä kylläkin saa Suomesta muutamasta apteekista, mutta hinta on lähes 20€ kun täällä se on 7€.

Toinen suosikki on Moroccanoilin tuuheuttava hoitoaine. Se ei jätä hiuksia littanaksi ja tekee niistä pehmeät. Tuote myös kosteuttaa hyvin, mikä on ainakin itselleni tärkeetä! Se myös tuoksuu hyvälle mikä on aina plussaa.

Kolmas tuote on uusin löytöni (kiitos äitini kylppärinkaapin), eli Four Reasons:in suihkutettava hiuspuuteri. Se antaa tuuheutta hiuksille ja tekee niistä helpommin käsiteltävät. Jos haluan pitää hiukset auki ja saada niihin hiukan volyymia niin suihkautan tätä latvoihin ja tyveen ja kyllä toimii!

Näillä tuotteilla olen ainakin pärjännyt tähän asti, mutta saa nähdä jos “hius-into” rantautuu jossain vaiheessa muhunkin ja alan pitämään parempaa huolta kutreista. Sitä odotellessa, mitkä on teidän hiusrutiinit ja ne tuotteet mihin te luotatte niin arjessa kuin juhlassa?

So what are my favourite hair care products?

1. Moroccanoil volumising conditioner
2. Klorane dry shamppoo (I love this product!)
3. Four Reasons spray hair powder

Which products are your favourites?

You May Also Like

14 comments

Reply

Minun lemppari on TRESemme 24 hour body root boosting spray.Aivan ihme tuote jota täällä (jenkeissä) saa ihan ruoka kaupasta halvalla ostettua ja se oikeasti toimii!
Usein kun ei ole aikaa laittaa hiuksia niin suihkuta silti puoli märkiin hiuksiin ennen lähtöä ja kun ne siitä kuivaa niin on huomattavasti kuohkeammat hiukset.
Toinen on baby powder…en ole saanut aikaiseksi ostettua kunnon kuiva shampoota niin blondina toimii tämäkin…hävittää kaiken rasvasuuden ja “likaisen” näkösen hiuksen pois!
Mut toimii vain blondeilla… 🙂

Reply

Kiitos vinkistä! Täytyykin kokeilla tota tuotetta 🙂 Hih, aika hyvä oivallus käyttää baby powderia kuivashamppoona!

Reply

Muistan, kun kerran kirjoittelit sun hiustenhoitotottumuksista ja kuten silloin jo kommentoin, ollaan hyvin samanlaisia mitä niihin tulee! 😉

Itse en ole vielä kertaakaan värjännyt hiuksia, on vähän raitavat luonnostaan ja ainakin tähän asti on menty näin. Mulla on aika karheat hiukset ja pesen ne yleensä 1-2 kertaa viikossa. Käytän aina samaa shampoota (oon löytänyt niin itselleni sopivan, että siitä en luovu) ja siinä se onkin, hoitoainetta en ole ikinä käyttänyt.. Kerran kaksi vuodessa suoritetuilla kampaajakäynneillä on kyllä kehotettu kokeilemaan latvoihin, mutta jotenkin se on jäänyt.

Cutrinin Sensitive lakka on kyllä sen shampoon lisäksi ehdoton luottotuote, pitää kiharat hiuksissa koko päivän (onneksi niin, ärsyttävää olisi joka päivä kihartaa hiukset niiden suoristuessa kuitenkin kohta heti..) jättämättä kuitenkaan tahmeaa ja likaisen näköistä lopputulosta.

Eli kahteen tuotteeseen luotetaan pitkälti täällä, tuota Four Reasons:in suihkutettavaa hiuspuuteria löytyy kyllä multakin purkki, ja siihen turvaudun silloin, jos hiukset tuntuvat latistuneilta 🙂

Reply

Sun rutiinit kuullostaa kyllä kovin samantapaisilta kuin omani! 🙂 Itse en myöskään käyttänyt hoitoainetta aikaisemmin, mutta nyt olen skarpannut sen suhteen. Täällä vedessä on paljon kalkkia ja oon huomannut, että se kuivattaa hiuksia ja ihoa entisestään. Hoitoaine on siis aika must täällä!

Ja kiitos hiuslakka vinkistä! 🙂

Reply

I love using dry shampoo but I never tried the Klorane’s one, I will test it for the next time 🙂

I don’t know the Moroccanoil volumising conditioner, does it give really more volume ?

Have a great week end,
Sophie.

Reply

Kloran’s dry shamppoo is really good! It leaves the hair natural looking, clean and gives volume.

The Moroccanoil volumisin conditioner gives a little boost to my hair which is quite thin and most importantly it really moisturises well! The volumising effect is honestly not that obvious, but I haven’t found any conditioner/shamppoo that would actually give super visible results 🙂

Merci Sophie, have a great weekend as well!

Reply

Mulla on sama morrocanoil hoitoaine. Suosittelen myös oasis+ kuivaa shampoota ja balmainin salt sprayta joka antaa hiuksille volyymia.

Reply

Kiitos vinkeistä! 🙂 Balmainin salt spraysta olenkin kuullut aikaisemmin, joten sitä täytyy kokeilla!

Reply

Kiva kun teit hiustenhoito postauksen.:)
Toi spraypuuteri on itsellänikin käytössä ja olen ollut siihen tyytyväinen. Moroccanoil-tuotteita haluaisin kokeilla, niin paljon hyvää olen niistä kuullut.Tällä hetkellä käytän Aussien miracle moist shampoota ja hoitoainetta. Ihan hyviä tuotteita nekin. Pesujen välissä olen käyttänyt Klippoteketin kuivashampoota.
Hyvää viikonloppua!
Piia

Reply

Kiva kun tykkäsit! 🙂 Mä olen ollut tyytyväinen Moroccanoilin tuotteisiin, joten ainakin tuota hoitoainetta voin suositella (ja myös sitä hiusöljyä)! Mä hankin sitä Klippotekin kuivashampoota ystävän vinkistä ja se onkin tosi hyvää. Suomessa se on siis käytössä 🙂

Kiitos Piia, mukavaa viikonloppua myös sulle!

Reply

Sulla hiusten hyvä laatu selittyy just tuolla vähäisellä käsittelyllä. Mulla on ihan sama. Olen kyllä joskus ottanut raidat ja joskus permanentin, mutta olen ennen uutta kertaa halunnut kasvattaa vanhan käsittelyn pois. Pitkissä hiuksissa on myös juuri tuo hyvä puoli, että joka kuukausi ei tarvitse olla parturilla.

Reply

Joo, ihan totta! Ja tosissaan, helpottaa huomattavasti kun ei tarvitse kuukauden välein juosta kampaajalla. Siinä säästää jo rahaakin aika mukavasti!

Reply

Hei kiitos paljon tästä postauksesta. Olen miettinyt hiuspuuterin ostoa, mutta konkreettisen vinkin myötä voin sen ostaakin. Pyrin myös itse pesemään harvemmin hiuksia,ja olen kokeillut melkein kaikki Suomen markkinoilla olevat kuivarit läpi. Luottotuotteekseni on muodostunut Biozellin kuivashampoo, mikä on ihan miracle worker! Suosittelen testaamaan 🙂

Reply

Kiva kun tykkäsit! Ja tuo Four Reasonsin on ollut tosi hyvä ainakin omiin hiuksiin, joten sitä voin suositella 🙂 Ja kiitos kuivashamppoo vinkistä, täytyy ehdottomasti kokeilla! Kuivashamppoo on nimittäin mun arjen pelastaja, joten mielelläni kokeilen hyväksi havaittuja 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *