Waiting for the 17th of September!

 Tässä kuussa on Vogue Fashion Night Out täällä Pariisissa ja odotankin sitä innolla! En ole aikaisemmin osallistunut kyseiseen tapahtumaan, joten saa nähdä millainen se on. Mutta jos suosikki liikkeissäni on tapahtumaa niin ei se nyt ainakaan mikään ihan hirveä kokemus voi olla, eihän? 😉 Sitä odotellessa!

I love golden jewellery and since Repossi’s offering is not yet an option for me, I found two beautiful pieces from H&M. This necklace and ring are those kind of accessories that can really elevate any simple outfit and that’s just how I like it!

Perjantaina töiden jälkeen kävin H&M:ssä ja hankin sieltä sukkahousujen lisäksi (varastoin jo muutamat syksyä varten) muutamat korut joihin ihastuin samantien. Ensimmäinen löytö oli tämä kultainen kaulakoru, joka on tosi simppeli, mutta kokonsa ja sävynsä puolesta täydellinen. Juuri sellainen koru, joka saa t-paita/farkut yhdistelmän näyttämään astetta mielenkiintoisemmalta. Toinen löytö oli tämä sormus, jossa on Repossi henkeä (rakastan heidän koruja!) ja tämäkin on juuri sellainen koru, joka saa mihin tahansa yksinkertaiseen asuun hieman nostetta.