I love golden jewellery and since Repossi’s offering is not yet an option for me, I found two beautiful pieces from H&M. This necklace and ring are those kind of accessories that can really elevate any simple outfit and that’s just how I like it!

Perjantaina töiden jälkeen kävin H&M:ssä ja hankin sieltä sukkahousujen lisäksi (varastoin jo muutamat syksyä varten) muutamat korut joihin ihastuin samantien. Ensimmäinen löytö oli tämä kultainen kaulakoru, joka on tosi simppeli, mutta kokonsa ja sävynsä puolesta täydellinen. Juuri sellainen koru, joka saa t-paita/farkut yhdistelmän näyttämään astetta mielenkiintoisemmalta. Toinen löytö oli tämä sormus, jossa on Repossi henkeä (rakastan heidän koruja!) ja tämäkin on juuri sellainen koru, joka saa mihin tahansa yksinkertaiseen asuun hieman nostetta.

You May Also Like

4 comments

Reply

Mahtavia koruja – pitääkin näköjään piipahtaa pitkästä aikaa H&M:llä 😉

Reply

Eikö? Olisin voinut raahata sieltä pussillisen niitä koruja, mutta onneksi sain rajattua sen näihin kahteen 😉 Eli varoituksen sana!

Reply

Hyviä löytöjä, varsinkin se sormus…Miten tykkäät Jcrew koruista? ne eivät ole liian kalliita mutta mielestäni laadukkaita ja paljon kivoja vaitoehtoja. Mä ajattelin tilata sieltä nyt korvakorut. nythän mulla on reiät korvissa (vielä 2 viikkoa ja pystyn käyttää omina korvakoruja).

Reply

Sormus on kyllä ihana! J Crewn korut ei ole kovin tuttuja, mutta kurkkasin merkin nettisivuille ja sieltähän löytyi tosi kauniita malleja. On varmasti outo olo nyt kun on reijät ja “harjoituskorvikset” korvissa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *