Taas se on maanantai ja rentouttavan viikonlopun jälkeen on kiva aloittaa uusi työviikko. Meidän viikonloppu meni tosissaan täysin rentoutuessa, hyvää ruokaa syöden ja leffoja katsellen. Koko lauantai satoi todella rankasti aamusta iltaan, joten sai hyvällä omallatunnolla maata sohvalla ja vaan olla! Tosin uhmattiin sadetta ja tuulta illemmalla kun vietiin koira lenkille, mutta siitäkin selvittiin! Miten teidän viikonloppu meni? Tällä viikolla on muuten Vogue Fashion Night Out ja yritän ottaa sieltä kuvia jotta pääsen ne täällä teille jakamaan!

Muotia ei aina tarvitse ottaa niin tosissaan ja heti kun näin nämä lasit niin mietin, että ne toisivat sopivasti huumoria mihin tahansa asuun! Ihan mahtavat mun mielestä! Tosin näitä kuvia ottaessa tajusin, ettei lasit pysy päässäni sitten millään, joten joudun ne varmaankin harmikseni palauttamaan, mutta toivottavasti löydän vastaavat jostain muualta! Hyvää viikonalkua kaikille!

 

It’s Monday again and it feels nice to start the week after a relaxing weekend. We spent ours at my boyfriends parents place and it was nice as always; great company, good food and plenty of sleep. On Saturday it rained all day, so we just chilled at the house and watched movies all day. Perfection! How was your weekend? Hope it was good!

These glasses remind me how fashion should not be taken too seriously. I love a very classic style, but admire people who can pull of crazier looks. When I saw these glasses, I knew they would bring a little fun to any outfit! What do you think?

kuva-13kuva-5

DSC_9181DSC_9110
kuva-22
Coat / Zara
Shirt/ Stella McCartney
Jeans / Current Elliott
Clutch and Heels / Céline
Sunglasses / Zara

You May Also Like

6 comments

Reply

Fantastic sunnies and coat!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thank you Natali!

Reply

Ihanat nuo lasit! Sopii tuohon asuun tosi hyvin 😀 osaisimpa itsekkin käyttää erilaisia aurinkolaseja, käytän vain perus RayBaneja :/

Reply

Ne on ihanat, mutta täytyy löytää uudet vastaavat sillä nämä ei käytössä ole kovinkaan hyvät! :/ Ja Ray Baniltäkin löytyy vaikka mitä erilaisia versioita, joten ehkä sieltä löytyisi jotkut erilaiset vaihtoehdot? Tosin ne perus Ray Banit on niin tyylikkäitä, että turhaan niitä villimpiä versioita hankkii jos niille ei sitten tule käyttöä! 🙂

Reply

Upean näköinen tuo takki ja muutenkin tyylikäs kokonaisuus! 🙂

Reply

Kiitos Stiina! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *