43 Up the Roof bar terrasse du Holiday Inn
4, rue Danton – 75006 Paris
Du mardi au samedi de 16h à minuit
Tel. : 01 81 69 00 60
When my family was here, we booked a table at a rooftop bar called the 43 Up on the Roof. It’s located on the ninth floor of the Holiday Inn hotel in the 6th arrondisement. We had heard that the views were pretty, but as the elevator reached the ninth floor and Paris was infront of us, it was much more beautiful than we had thought. The bar is very small so you need to reserve your table a week before. I also think it might be closing for winter (as it’s completely outside), but if you’re visiting Paris and it’s open, I highly recommend it!

Pariisin vinkkejä kehiin! Oltiin varattu pöytä 43 Up on the Roof kattoterassilta (Holiday Inn hotellin yhdeksännessä kerroksessa) kun vanhempani olivat käymässä täällä koska oltiin kuultu, että näköalat sieltä on upeat. Maisemat oli vielä kauniimmat mitä luultiinkaan, sillä sieltä näkyi joka suuntaan estettömästi ja illan pimetessä Eiffelin valot hiljalleen syttyivät ja valaisivat Pariisin taivaan. Oli kyllä hymy herkässä, niin upea paikka tosissaan! Sinne kannattaa varata pöytä ainakin viikkoa etukäteen, sillä paikka on todella pieni ja suosittu. 

You May Also Like

14 comments

Reply

Aivan upeita maisemia! Pariisi on kyllä niin kaunis joka suunnasta katsottuna 😀

Reply

On kylla! 🙂 Ja tuolta nakee juurikin joka suuntaan, joten ehdottomasti kokemisen arvoinen terassi!

Reply

Todella upeita kuvia, LOVE LOVE Paris!!!

-H

Reply

Kiitos ja Pariisi on kylla niin kaunis!

Reply

Oih, mitkä maisemat! Kiitos tästä loistavasta vinkistä. 🙂

Reply

Tata terassia voin suositella lammolla! Ja sinne kannattaa menna juuri kun aurinko on laskemassa koska silloin nakee Pariisiin niin valoisaan aikaan kuin pimeallakin 🙂

Reply

Hei, onko auki ympäri vuoden? Pariisi kutsuu marraskuussa.

Reply

Hei! Yritin etsia tasta tietoa loytamatta, mutta koska se on tosissaan taysin ulkona oleva terassi (heti kun hissista astuu pois niin on ulkona), joten luulisi, etta se suljetaan talveksi. Kannattaa kuitenkin soittaa hotelliin ja kysya asiasta!

Reply

Hei, päädyin blogiisi kun googlettelin Pariisia, matka on edessä joulukuussa. Täytyy tutustua paremmin maailmaasi, mutta haluaisin tässä kohtaa kysyä, mahdatko tietää hintatasosta siellä – ostoslistallani on Celinen luggage laukku. Osaatko sanoa millä hinnalla sen saisi sieltä?

Reply

Heippa ja kiva kun loysit tanne! Célinen mini luggage (se perus nahkainen) taitaa talla hetkella olla €1800 ja Trapeze €1600.

Reply

Kiitti pikaisesta vastauksesta!

Reply

Tottakai! 🙂 Ja hei hyvää Pariisin matkaa näin etukäteen. Joulukuussa täällä on (erityisen) kaunista kun kaupunki valmistautuu joulun viettoon!

Reply

Vau! Tuo terassi on ollut to do -listalla jo jonkin aikaa. Pari kaveria oli tuolla kansallispäivänä, kuvia katsellessa harmitti etten pyynnöstä huolimatta lähtenyt mukaan. 😛

Reply

Me yritettiin bookata se juuri kansallispäiväksi, mutta oltiin liian myöhässä liikenteessä…se varmaan kannattaisi varata jo nyt ensi vuotta ajatellen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *