DSC_0523
[spacer]
[dropcap custom_class=”normal”]On Saturday evening, we had dinner at Ralph’s in Saint Germain. It was our first time there and we loved it. The food was good, but what made us fall in love with the restaurant was the place itself and the great service. The surroundings are breathtaking and the decor is cozy. Also the fact that we were able to eat outside at the end of September without freezing was a huge bonus…especially for my parents who are living up North! All in all, it’s a place I hope to return to very soon. Have you ever tried Ralph’s?[/dropcap]
[spacer]
Launtaina syötiin illallista Ralph’s ravintolassa täällä Saint Germainissa. Ravintola on osa Ralph Laurenin upeaa Pariisin lippulaivamyymälää, joka on on sekin itsessään oikea nähtävyys. Liike on rakennettu vanhaan Pariisilaiseen arvoasuntoon, joten siellä vieraillessa tuntuu hiukan kuin olisi jonkun kotona. Ravintola on katotasossa ja parasta siinä on sisäpihan upea terassi. Meillä oli oikein mukava ilta kauniissa ympäristössä ja vaikka ruoka oli oikein hyvää, vei miljöö kyllä voiton. Tänne ehdottomasti uudelleen!
[spacer]
DSC_0481DSC_0550DSC_0571

You May Also Like

14 comments

Reply

Wow!! This looks beautiful and the food looks delicious!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Next time you’re in Paris, you should try it out! It’s a really nice place.

Reply

Näyttää ihanalta paikalta 🙂

Place for Dreams

Reply

Se on ihanan viihtyisä ja kauniisti sisustettu, joten maha täyttyy ja silmä lepää….mikäs sen parempaa!

Reply

Wow näyttää ihan täydelliseltä paikalta illallistamiseen! 🙂

Reply

On kyllä niiiiiiin kaunis paikka! 🙂

Reply

Näyttää aivan ihanalta paikalta! 🙂 Tuonne pitääkin seuraavalla reissulla suunnata ihan jo miljöön takia, vaikka ruokakin on varmasti hyvää. Kiitokset siis vinkistä! 🙂

Reply

Suosittelen! 🙂 Ja varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin!

Reply

Aaah, miten ihania kuvia! Tekee mieli itsekin matkustaa Pariisiin! 🙂 Ja ihan älyttömän tyylikkäitä asukuvia sulla toinen toisensa perään. Tykkään tosi paljon, kun käytät samoja vaatekappaleita usein! Kuten huomaat, tulin taas inspiroitumaan tänne… :))

Reply

Tänne vaan, tervetuloa! 🙂 Ja kiitos Madeleine! Niitä samoja vaatekappaleita tulee kyllä kierrätettyä usein, mutta hyvä niin…saavat ainakin sitä käyttöaikaa!

Reply

Suuri kiitos vinkistä! Ehdottomasti mennään suoraan sinne ensi reisulla:D Onko siellä puku-koodi?

Reply

Suosittelen! Ja jos ilmat sallii niin varatkaa pöytä joka on ulkona! 🙂 Varsinaista pukukoodia ei ole, mutta kunhan pukeutuu normaalin siististi niin voi hyvin mennä rennommassakin lookissa!

Reply

Ihana! Kiitos! Soitan sinne huomenna vaaramaan poytä:)

Reply

Nauttikaa munkin puolesta! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *