Coat / Clement
Shirt & Pants / Zara
Slippers / H&M
Bag / Céline
Ring / Saint Laurent
 The past two weeks have been so hectic that I haven’t had the time or energy to post daily. Hopefully that will change soon! 🙂 On Monday I had a day off, so we had a chance to take some outfit pictures. Here I’m wearing my new leopard slippers from H&M and I’m loving them! What do you think of this casual look?
Edelliset pari viikkoa on mennyt niin nopeasti ja vauhdikkaasti kaiken ohjelman keskellä, että blogille on ollut vaikeampaa löytää aikaa. Muutenkin töissä on tällä hetkellä kiireistä ja stressaavaa, joten arkisin on parasta vain nauttia omasta ajasta kotona poikaystävän seurassa. Eiköhän se postaustahti tästä kuitenkin taas kiihdy!:) Asukuvia on tosin haastavampi ottaa, sillä valoa riittää ainoastaan viikonloppuisin.

Maanantaina Pariisissa oli vapaapäivä ja ehdittin ottamaan muutamat asukuvat. Isäni toi mukanaan Suomesta tilaamani leoparditossut ja ne pääsi sopivasti asuun mukaan. Ne on vielä kivemmat kuin kuvissa ja ainakin vielä H&M:n netistä löytyy muutamia kokoja, joten äkkiä tilaamaan!
Mitä teille kuuluu? Pääsen muuten viikon päästä sinne Suomeen ja odotan muutaman päivän reissua niin innolla! Viimeksi olin siellä elokuussa, joten on jo kova ikävä kotiin!