Coat / Clement
Shirt & Pants / Zara
Slippers / H&M
Bag / Céline
Ring / Saint Laurent
 The past two weeks have been so hectic that I haven’t had the time or energy to post daily. Hopefully that will change soon! 🙂 On Monday I had a day off, so we had a chance to take some outfit pictures. Here I’m wearing my new leopard slippers from H&M and I’m loving them! What do you think of this casual look?
Edelliset pari viikkoa on mennyt niin nopeasti ja vauhdikkaasti kaiken ohjelman keskellä, että blogille on ollut vaikeampaa löytää aikaa. Muutenkin töissä on tällä hetkellä kiireistä ja stressaavaa, joten arkisin on parasta vain nauttia omasta ajasta kotona poikaystävän seurassa. Eiköhän se postaustahti tästä kuitenkin taas kiihdy!:) Asukuvia on tosin haastavampi ottaa, sillä valoa riittää ainoastaan viikonloppuisin.

Maanantaina Pariisissa oli vapaapäivä ja ehdittin ottamaan muutamat asukuvat. Isäni toi mukanaan Suomesta tilaamani leoparditossut ja ne pääsi sopivasti asuun mukaan. Ne on vielä kivemmat kuin kuvissa ja ainakin vielä H&M:n netistä löytyy muutamia kokoja, joten äkkiä tilaamaan!
Mitä teille kuuluu? Pääsen muuten viikon päästä sinne Suomeen ja odotan muutaman päivän reissua niin innolla! Viimeksi olin siellä elokuussa, joten on jo kova ikävä kotiin!

You May Also Like

11 comments

Reply

Perfect bag and sneakers!

http://lartoffahion.blogspot.com

Reply

Thanks!

Reply

Vastaavatko nuo tossut omaa kokoasi? Olen miettinyt josko yrittäisin tilata Marant x HM-malliston slipperit huomenna (ellei netti kaadu, en ihmettelisi) 🙂

Reply

Joo, ne vastaa hyvin omaa kokoani! 🙂 Ja onnea huomiselle! Saa nahda miten sen netin tosissaan kay…Pidan peukut pystyssa, etta saat ne slipperit 🙂

Reply

Ihanat tossut! Tuo leokuosi toimii tosi hyvin tuontyyppisissä tossuissa. Ilmoittelehan kaunokainen kun tulet Suomeen jos vaan ehdittäis nähdä!:)

Reply

Niin toimii! Ja ilman leokuosia ne olisi mulle ehkä hitusen liian poikamaiset, mutta nyt just passelit 🙂 Tuun ensi viikolla muutamaksi päiväks, eli laitan viestiä sitten ! Toivottavasti ehdittäis kahvittelemaan 🙂

Reply

No mä taas kiinnitin huomiota siihen mahtavan uuden(?) takkiin! on aivan täydellisen mallinen ja sävyinen! Mikä se Clement merkki oikein on?

Reply

Ostin sen ranskalaisen nettikaupan valikoimasta (samantyylinen kuin esim. Suomessa Ellos). Mallit on aika mammamaisia ja varmasti ostajakunta hiukan iäkkäämpää, mutta tämä heti osui mun silmään! Toivoin, että väri olisi ollut hitusen vaaleampi luonnossa, mutta sain sen hyvään hintaan ja uskon, että se saa paljon käyttöaikaa!

Reply

Oih, olet upea kaunokainen!

Reply

Voi kiitos, kauniisti sanottu! 🙂

Reply

Hei Aino! Sain sun kommentin mailiin asti, mutta jostain syystä en pystynyt sitä julkaisemaan….(?) Anyway, niistä tossuista 🙂 En siis ole nähnyt niitä täällä ollenkaan ja siksi pitikin tilata ne Suomeen vanhempien kautta. Siellä ne odotti muutaman viikon kunnen isä tuli tapaamaan mua tänne Pariisiin! Mä olen monesti ihmetellyt miksi H&M:llä ei ole ollenkaan nettikauppaa Ranskassa…se helpottais huomattavasti 😉 Toivottavasti niitä löytyis Lillestä? Ja terveisiä kylmäääästä Pariisista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *