I wanted to share with you my favourite skin care products. I’ve had my share of problems with my skin, but at the moment I think it’s in a good shape. Or at the moment perhaps not so much, but I think it’s a result of stress and not sleeping enough in the last few weeks (now I’m catching up on the sleep!). Anyway, my daily skin care products are the following: Madara’s Purifying Foam Cleaner (love it!) and Demalogica’s Daily Microfoliant. For moisture, I use Vichy’s and Melvita’s products. My favourite exfoliant is Lumene’s Deep-Cleansing Mineral Scrub and after I use their Deep Cleansing Peat Mask. The mask has been my favourite since I was a teenager and I still love it! 
The most important thing of course is to drink lots of water, sleep enough and eat healthy, but these skin care products help and I can recommend all of them. What are your favourite products and beauty tricks?
 Viime aikoina on ollut paljon puhetta, blogeissa sekä naistenlehdissä, e-pillereistä ja ihon kunnosta. Itselleni kävi kuten monelle muulle pillereiden lopetettua (loptetin ne hetkellisesti noin nelisen vuotta sitten) ihoni räjähti käsiin ja siinä taisi mennä reilu vuosi kunnes iho normalisoitui. Nykyään ihoni kunto on hyvä ja yritän satsata mahdollisimman paljon ihonhoitoon. Tällä hetkellä leuassa on kyllä ollut epäpuhtauksia normaalia enemmän, mutta uskon niiden johtuvan stressistä ja univajeesta. Varasin ajan kosmetologille syväpuhdistukseen tälle viikolle, joten katsotaan jos se helpottaa ihon kuntoa! Vielä muuten niistä e-pillereistä; tällä hetkellä tuntuu olevan trendikästä lopettaa niiden käyttö kuin seinään, mutta mun mielestä niiden hyvistä puolista ei pahemmin puhuta. Keskitytään ainoastaan niiden “haittapuoliin”. Jokainen toki tekee itse omat päätöksensä, mutta kaikissa asioissa kannattaisi aina muistaa ne molemmat puolet, eikä velloa sellaista e-pilleri hysteriaa mitä jossain blogeissa on ilmennyt.

Tässä kuitenkin omia lemppari ihonhoitotuotteita. Pesen kasvot aamuin-illoin Madaran putsarilla ja käytän Dermalogican kuorinta-jauhetta kerran päivässä. Voiteissa suosin Vichyä ja Melvitaa (itseltäni löytyy myös Melvitan kasvovesi). Kerran viikossa pyrin kuorimaan ihoni Lumenen Mineraalikuorinnalla ja sen jälkeen laittamaan saman merkin Turvenaamion puhdistamaan ihoa. Tämän lisäksi, syön sinkki ja pellavansiemenöljy kapseleita kerran päivässä. 

Vedenjuonti, terveellinen ruokavalio ja riittävä uni on varmaan niitä tärkeimpiä tekijöitä ihon hyvinvointiin, mutta näin ulkopuolisin avuin olen pitänyt näitä hoitotuotteita loistavina. Löytyykö teiltä samoja suosikkeja? Entä mitkä on ne teidän lempparit?

You May Also Like

10 comments

Reply

My favourites are LaMer’s cleansing foam and cream, Kiehl’s – any facial wash/soap and calendula tonic, Korres – White tea cleanser, Michael Todd true organics – kaolin clay mask and Chanel’s eye makeup remover.

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thanks for the tips Natali! 🙂 I’ll have to look into these products!

Reply

Aika mautonta sanoa toisten päätöksiä ‘hysteriaksi’. Eiköhän e-pilleri olisi useammille helpoin ehkäisy jos se vain sopisi (ei aiheuttaisi esim. masennusta tai veritulppia). Ehkäisyynhän e-pilleri on oiva, kuten onneksi kondomikin!

Reply

Enhan toki sanonut kenekaan paatosta “hysteriaksi”. Hysterian vellomisella (nain karjistetysti) tarkoitin sita kuin jossain blogeissa on kasitelty asiaa pelkastaan yhdesta nakokulmasta. Vaikka pillerit ei itselle valttamatta sopisi niin on hyva muistaa, etta niissa on myos hyvia puolia ja osalle ne on se loistavin vaihtoehto. Kaikille ne eivat sovi ja omista kokemuksista saa toki puhua, mutta kun kirjoittaa ns.”asia tekstia” aiheesta (mita on parista blogista lukenut) niin on mun mielesta tarkeeta mainita niista molemmista puolista. Se oli mun pointti.

Viimeisimassa Trendissa oli muuten loistava juttu tasta aiheesta!

Reply

Ma kaytan Body Shopin aloe vera sarjaa. Se on herkalle muttei kuivalle iholle – just perfect mulle. Pysyn siis tassa hyvaksi koetussa. Ma oon saanut blogin kautta kosmetiikkaa mutta valitettavasti yleensa saan niista ei-toivotun reaktion ja paadyn antaan ystaville.

Reply

Body Shopista saa kyllä loistavia voiteita! 🙂

Reply

Minun suosikkejani ovat Jurliquen ja Estelle & Thilden tuotteet. E-pillereistä puhuttaessa pitää tosiaan, kuten mainitsitkin, muistaa se, että jokaisen kokemukset ovat yksilöllisiä ja aina voi tulla tosiaan yllätyksiä. Minun ihooni pillerit eivät aikoinaan juurikaan vaikuttaneet, kun jouduin lopettamaan niiden käytön rajujen epileptisten migreenikohtausten takia (minulla on epilepsia ja migreeni, ja pillerit eivät jotenkin pelanneet yhteen niiden kanssa…).

Reply

Olen kuullut paljon hyvää Estelle & Thilden tuotteista, joten niitä olisi kiva päästä kokeilemaan!
Niista pillereistä. Mulla on myös monia ystäviä kenelle ne ei ole sopinut laisinkaan. Silloinhan ne luonnollisesti täytyy vaihtaa johonkin toiseen vaihtoehtoon. Mulle ne taas auttoi silloin nuorempana koviin menkkakipuihin ja runsaisiin vuotoihin (hemoglobiini romahti aina kerran kuussa kovin), joten omiin tarpeisiin ne on ollut loistava vaihtoehto. Kaikille ei tosissaan, mutta onneksi nykyään on niin monia ehkäisymenetelmiä, että jokainen varmasti löytää sen sopivimman itselleen!

Reply

Tää e-pilleri hysteria on lähteny ihan käsistä. Ihmiset unohtaa, että raskauden aika veritulppariski on 25-30% kun yhdistelmä ehkäisyä käyttävillä se on n 9%.

Reply

Joo, paljon on ollut mediassa juttua niistä ääritapauksista, jotka on loppupeleissä todella harvinaisia. Se just levittää sitä hysteriaa valitettavasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *