Coat, Pants, Boots / Zara
Knit / COS
Bag / Céline
 Time goes just way toooo fast! My internship is coming to an end in a month, soon it’s Christmas and then we are off to Mauritius. I kind of wish time would stop just for a while, so I could do all the things I don’t have the time for at the moment (one of them is this blog and especially outfit pictures), but in January I should have more time…hopefully!
This weekend we just about relaxing, since the last two have been full of activites. We did some shopping at Le Bon Marché and my boyfriend got a new warmer coat. It’s getting really cold in Paris now (the humidity is the worst) and I was freezing in this outfit I wore on Saturday. I guess I’ll need to take my warmest jacket out soon! But I love Christmas and the coldness reminds me of Finland, so I’m not complaining…just need to dress properly and it should be fine! 🙂 And talking about Finland…that’s where I’m heading this week and I can’t wait!
Tuntuu, että aika menee niin nopeasti, että perässä ei pysy ollenkaan. Hurjaa ajatella, että itselläni on enää kuukausi työharjoittelua jäljellä eli kuukauden kuluttua olen ollut töissä puoli vuotta. Mihin se puoli vuotta hävisi…sitä en tiedä! Pelottavaa oikein ajatella miten hirmu nopeasti aika oikein juoksee, mutta toisaalta kun on paljon tekemistä niin silloinhan sen aikaa kuluukin nopeammin. Nyt kun olen töissä arkisin aamusta iltaan niin blogin tekeminen on haastavampaa. Toisaalta näin talvisin sitä energiaakaan tai intoa pukeutumiseen ei ehkä löydy samalla tavalla kuin muulloin. Anyway, toivon, että tammikuussa blogille löytyisi enemmän aikaa ja etenkin aikaa asukuviin panostamiseen! 
Viikonloppuna otettiin todella rauhallisesti poikaystäväni kanssa ja lauantaina menttin Le Bon Marché tavarataloon ostoksille. Tai itseasissa poikaystäväni meni ostoksille ja itse lähdin mukaan makutuomariksi. Hänellä oli hakusessa uusi talvitakki ja ajoitus ei olisi voinut olla parempi….ilma lauantaina oli nimittäin aivan todella kylmä. Itse olin aivan jäässä tässä asussa, vaikka takki ja neule ovatkin villaa. Täytyy siis pian kaivaa esille untuvatakki!  Hyvää viikonalkua kaikille!

You May Also Like

10 comments

Reply

Great coat and boots! Welcome back 🙂

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thank you Natali! 🙂

Reply

Voi kuinka pidänkään näistä sun asukuvista!!! Ja ihan totta, tuntuu, että työharjoittelusi alkoi vasta… time flies 😉

-H

Reply

Kiitos, kiva kuulla! 🙂 Ja mustakin tuntuu kuin harjoittelu olisi vasta alkanut…lahes puoli vuotta on mennyt niin tajuttoman nopeasti!

Reply

Ihastuin sun saappaisiin, ihan pakko saada myös itselle. Onko sinusta varsi kovin kapea? Täydellinen asu! 🙂

Kirsi

Reply

Kiitos Kirsi! 🙂 Varsi on mun mielesta suhteellisen normaali. Mulla on tosi kapeet koivet ja jos saappaat olisi ihan taydelliset niin se varsi voisi olla hiukan kapeampi. Mutta toisaalta hyva nain, pystyy liikkumaan kunnolla ja jopa taittamaan polven 😉

Reply

Hei, mikä tuon sun Celine laukkusi nimi on? Se on aivan ihana!

Reply

Hei Anna! Kyseessa on Mini Luggage niminen malli 🙂

Reply

Oli kyllä totisen kylmä lauantai – aloin jo unelmoimaan että oma untuvatakki olisi ollut reissussa mukana heh! Mutta voi että siellä olikin taas niin kaunista ja ihanaa, eipä ne säätkään sitten siinä juuri mieltä painaneet 🙂

Reply

Jos olisin itsekin tajunnut että siellä oikeesti oli niin kylmä, olisin ehdottomasti laittanut toppatakin niin ei olisi tarvinnut täristä! 🙂 Mutta en usko, että ilma kauheesti tästä lämpenee niin mulla on varmasti ihan ruhtinaallisesti aikaa käyttää sitä toppista 😉 Hienoa, että teillä oli hyvä reissu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *