1 & 2
3 & 4
5 & 6
Hope you’ve had a great weekend so far! Mine has been very relaxing and easy going, just like I planned. November went so fast and I took a look at the outfits I wore. Here is a compilation of last months looks (as you can see, I was not very active in taking outfit pictures), but out of these few, do you have any favourites? 
Enjoy the rest of your Sunday!

 Miten teidän viikonloppu on sujunut? Itselläni se on mennyt juuri niinkuin suunnittelin….lepoa ja rentoumista. En ole poistunut neljän seinän sisältä sitten perjantain jälkeen, mutta välillä hyvä näin! Huomenna taas töihin (ja pois täältä neljän seinän sisältä), joten ei pelkoa siitä, että tulisin ihan mökkihöperöksi 😉 
Marraskuu meni niin vauhdikkaasti, että asukuvia tuli otettu vain muutama. Tässä kuitenkin viime kuun asut! Tuntuu, että meidän tyttöjen reissusta Etelä-Ranskaan olisi ikuisuus, mutta vasta viime kuussahan me siellä oltiin. Taitaa tuo asukuva sinisen taivaan kanssa olla oma  lempparini pelkästään ympäristön vuoksi! Löytyykö teiltä suosikkia näistä yhdistelmistä?

Rentouttavaa sunnuntain jatkoa!