1 & 2
3 & 4
5 & 6
Hope you’ve had a great weekend so far! Mine has been very relaxing and easy going, just like I planned. November went so fast and I took a look at the outfits I wore. Here is a compilation of last months looks (as you can see, I was not very active in taking outfit pictures), but out of these few, do you have any favourites? 
Enjoy the rest of your Sunday!

 Miten teidän viikonloppu on sujunut? Itselläni se on mennyt juuri niinkuin suunnittelin….lepoa ja rentoumista. En ole poistunut neljän seinän sisältä sitten perjantain jälkeen, mutta välillä hyvä näin! Huomenna taas töihin (ja pois täältä neljän seinän sisältä), joten ei pelkoa siitä, että tulisin ihan mökkihöperöksi 😉 
Marraskuu meni niin vauhdikkaasti, että asukuvia tuli otettu vain muutama. Tässä kuitenkin viime kuun asut! Tuntuu, että meidän tyttöjen reissusta Etelä-Ranskaan olisi ikuisuus, mutta vasta viime kuussahan me siellä oltiin. Taitaa tuo asukuva sinisen taivaan kanssa olla oma  lempparini pelkästään ympäristön vuoksi! Löytyykö teiltä suosikkia näistä yhdistelmistä?

Rentouttavaa sunnuntain jatkoa!

You May Also Like

10 comments

Reply

1 ja 2 on kummatkin tosi ihania asukokonaisuuksia! 🙂

Reply

Kiitos! 🙂 Rentouttavaa sunnuntai iltaa!

Reply

1, 3 ja 6! ) kaikki upeita kylla.

Reply

Kiitos, mukava kuulla teidän mielipiteitä! 🙂

Reply

Itsellä on lähiviikkoina ollut niin kiire, etten ole ole juuri ehtinyt koneella muuta kuin koulujuttuja tehdä, mutta nyt on taas aikaa blogejakin lueskella. Mietin juuri eilen itsekin, miten hirvittävän nopeasti marraskuu oikein menikään.. Tämä kuluva viikonloppu on sen sijaan pitkästä aikaa tullut vietettyä samoissa merkeissä kuin sulla 🙂
Asuista, erityisesti 2 on mielestäni todella kiva, samoin 5! 🙂

Reply

Marraskuu meni tosi nopeasti, mutta hyvä niin! Se ei nimittäin kuulu mun lempikuukausiin 😉 Välillä on tosiaan hyvä vaan olla kotona ja ladata akkuja. Itse ainakin huomaan jos on ollut paljon kaikkea, niin täytyy välillä olla ihan rauhassa. Nyt tuntuukin, että energiaa riittää taas ensi viikolle! 🙂 Hyvää viikon alkua Ann!

Reply

Omat suosikkini ovat asut 2 ja 6. 🙂
Viikonloppu ja itsenäisyyspäivä ovat menneet ainoastaan rentoutuessa läheisten ja poikaystävän kanssa. Kivaa välillä viettää viikonloppua ihan rauhassa, sillä nykyään tuntuu, että koko ajan on kauhea kiire ja pitäisi tehdä vaikka mitä.

Reply

Mä olen aikamoinen kotihiiri, joten välillä on kyllä niin luksusta kun ei tarvi mihinkään lähteä ja saa olla ihan rauhassa! 🙂 Varmasti tekee kaikille hyvää aina silloin tällöin olla tekemättä oikein mitään. Rentouttavaa sunnuntai iltaa sinne!

Reply

Ihan outoa! Sun blogi oli jotenkin hävinnyt mun bloggerin lukemistosta ja tqjusin asian vasta vähän aikaa sitten :/ Luen sen verran montaa blogia, niin en ollut aijemmin tajunnut. Harmi, kun jäänyt hyviä postauksia lukematta, mutta ompahan ainakin tekemistä tälle illalle! 🙂

Reply

Outo juttu! :/ Toivottavasti ei ole kaynyt muidenkin blogeissa sama juttu! Mutta tervetuloa takaisin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *