Leather skirt / Zara
Boots / Dinsko
Bag / Céline
Hope everyone had a good Christmas! I spent mine at my parents place surrounded by family, just how I like it (minus my big brother being away as he spent his holidays in Lapland). Now that few days have been nothing but relaxing, it’s time to get back on track (even just a little) with the blog. 
This outfit was taken a while back in Paris and I want to introduce this white turtleneck better. It’s from &Other Stories and it’s the perfect white knit for winter – comfortable and warm. Enjoy the upcoming weekend!

Toivottavasti kaikilla oli oikein mukava ja onnistunut joulu? Meidän joulu sujui perheen kesken (isoveli oli kylläkin Lapissa joulun vietossa) ja kaikki sujui vanhan kaavan mukaan. Jouluna on ihana tehdä kaikki perinteiden mukaisesti ja niin meillä tänäkin vuonna. Vesisade ei haitannut muuta kuin viedessä kynttilät isoisäni haudalle, mutta muuten joulu fiiliksen sai hyvin taiottua kynttilöiden ja musiikin kautta sisätiloihin. 

Nyt kun pari päivää on saanut levättyä ihan kunnolla niin blogiinkin on kivempi palata. Asu on otettu Pariisissa ja päällä on & Other Storiesin neule, joka jo vilahtikin edellisessä asupostauksessa. Neule on todella kaunis livenä ja mikä parasta, lämmin ja mukava päällä.
Hyvää viikonlopun odotusta kaikille!

You May Also Like

2 comments

Reply

Niin kaunis asu :)! Tuo poolo on aivan mielettömän kaunis!

Mukavaa torstain jatkoa ja viikonloppu lähenee jo :)!

Reply

Kiitos Minna! 🙂

Ja kyllä, viikonloppu lähestyy! Lomaa loman perään tänä vuonna 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *