Style Plaza Nordic Blogger Camel Coat 19

 

Sanoin muutama viikko sitten etsiväni kamelitakkia, mutta odottavani niin kauan kunnes voin satsata Max Maran takkiin, joka palvelisi sitten vuosia. Viime viikolla iskin kuitenkin silmäni tähän kuvan takkiin ja kun huomasin, että siitä 77% oli luonnonmateriaaleja, niin päätin hankkia sen.  Takin kanssa kävi vielä tuuri, sillä siitä oli irronnut kaksi nappia (olivat kyllä taskussa tallella), joten sain siitä -30% alennusta. Uskon, että tämä palvelee hyvin seuraavat talvet! Tykkään tästä rennosta mallista ja se on myös ihanan kevyt päällä (mutta todella lämmin), joten siinä on kaikki kohdillaan. Jalassa on sitten kirppislöytö kesältä – All Saintsin farkut kuudella eurolla. Olin katsonut samaa mallia verkossa, joten näidenkin kanssa kävi hyvä tuuri. Ehkä tästä alkaa onnenputkeni kirppismaailmassa!

Meillä oli ihana viikonloppu hotelli Havenissa, mutta tämä alkuviikkoa on alkanut vähän kankeissa tunnelmissa. Eilen olin taas niin väsynyt ja veikkaan, että tämä kuukauden rautakuuri voi saada sen aikaan. Ilmeisesti tilanne voi pahentua, ennen kuin se parantuu. Olen myös iloinen, että saan sen infuusion, koska tämä päivittäinen rautatablettien syöminen alkaa jo riittämään ja takana on vasta muutama viikko – tätä jos pitäisi kestää vielä monta kuukautta, niin tiukkaa tekisi. Toivon, että selviän infuusiosta ilman pahempia oireita, koska kyllähän “invalidisoiva väsymys” hieman mietityttää. Toivottavasti kaikki menee kuitenkin hyvin eikä tulisi mitään suurempia sivuoireita.

Hyvää tiistaita kaikille!

 

Style Plaza Nordic Blogger Camel Coat 9

Styleplaza Camel Coat8Style Plaza Nordic Blogger Camel Coat 5 Style Plaza Nordic Blogger Camel Coat 12Photos/Thomas D.

Coat / H&M

Cashmere knit / H&M

Jeans / All Saints

Boots / Zign

Bag / Chanel

You May Also Like

6 comments

Reply

Hei! Upea takki…Oletko muuten ajatellut (olet varmastikin..) että väsymyksesi voisi johtua liiasta työnteosta? Selvästi sinulla on ollut liian pitkään “monta rautaa tulessa”. Nuori ihminenkin tarvitsee lepoa välillä kunnollakin, itseä pitää ja kannattaa kuunnella. Onko mikään muu tärkeämpää kuin oma terveys?

Reply

Heippa Minni! Kiitos, tämä oli kyllä hyvä löytö.

Olen toki miettinyt, että väsymys voisi johtua liiasta työnteosta ja osa siitä ehkä onkin juuri sitä, mutta kun kesällä alkoi tulla muitakin oireita, niin huolestuin todella. Veikkaan siis, että tässä on raudanpuutteen lisäksi väsymystä, mikä vielä entisestään pahentaa oireita. Olenkin nyt yrittänyt kieltäytyä monesta “turhasta” menosta ja keskittyä lepäämiseen. Itselleni lepo tosin tarkoittaa usein sitä, että läppäri on nenän edessä, mutta blogiakin olen tehnyt nyt vähän löysemmällä otteella.

Olet ihan oikeassa siinä, että terveyttä tärkemäpää ei ole. Se on tullut huomattua, kun perheessä ja lähipiirissä on ollut vakavia sairastumisia. Silloin viimeistään ymmärtää sen, että ilman terveyttä ei ole mitään muutakaan. Itse olen nyt “puolikuntoisena” huomannut myös sen, että kropasta ja hyvinvoinnista on pidettävä huolta, vaikka ei olisikaan sairastunut vakavasti. Jotenkin sitä liian helposti herää vasta sitten, kun keho tai mieli ei enää toimikaan samalla tavalla. Nyt siis yritän parempaan tasapainoon ja vaalimaan sitä omaa terveyttä, jotta voisi ennaltaehkäistä näitä tilanteita nyt ja tulevaisuudessa!

Tämä on kyllä todella tärkeä aihe, eli kiitos, että nostit sen esille!

Reply

<3 Toivottavasti voimasi palautuvat!

Reply

Kiitos huolenpidosta! <3

Reply

Tosiaan voimia sinulle. Mutta kysymys kuuluu, mikä koko sinulla tuossa takissa.Onko malli kovin väljä,siis ostitko omaa normaali kokoasi.Itse mietin 38-40 väliltä.KIITOS

Reply

Kiitos Eeva!

Minulla on koko 34. Takki on itsessään aavistuksen oversized (siinä mm. madalletut olkapäät), eli jos haluat, että takki on rento, niin valitsisin oman koon. Jos taas haluaa, että se on tyköistuvampi, niin silloin pienempi koko on parempi! Toivottavasti tästä on apua 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *