Coat / BikBok
Knit / Joseph
Jeans / Mango
Boots / Louis Vuitton
Bag / Céline
Rings / Cartier & H&M
Sunnies / Indiska

This coat from BikBok has been such a great purchase. I wore it in Finland almost everyday and it’s also perfect for Spring thanks to the lighter color and soft texture. Makes this dark toned outfit look a little less gloomy. 😉 I have also restarted wearing pearl earrings. When I was younger, I wore my pearl earrings non-stop. While I was at home, my mom gave me these beautiful pearl earrings with a small diamond hanging from the bottom and I’ve worn them since. Perfect for any outfit!

Tämä BikBokin takki on kyllä ollut niin hyvä ostos. Ystäväni itseasiassa hankki sen itselleni ja muistan kun mallailin sitä ensimmäisen kerran enkä ollut varma pidänkö vai palautanko sen. Onneksi pidin, sillä taisin käyttää sitä lähestulkoon joka päivä Suomessa ollessani. Se sopii myös hyvin tähän vuodenaikaan vaalean värin ja pehmeän tekstuurinsa puolesta. Tämäkään asu, muuten niin tumma väritykseltään, ei näytäkään enää niin synkältä ;).  

Olen myös jälleen alkanut käyttää helmikorvakoruja. Nuorempana korvista löytyi helmet aina, mutta jostain syystä niiden käyttö loppui jossain vaiheessa. Kotona ollessani äiti antoi hänen vanhat helmikorviksensa käyttööni ja ne on niin upeat, että olen käyttänyt niitä joka päivä palattuani Pariisiin. Helmen alapuolella on pieni timantti, joten ne poikkeaa hiukan ihan perinteisistä helmikorviksista. Tämä pieni yksityiskohta tekee niistä heti paljon mielenkiintoisemmat ja toki tunnearvo niissä on kova! Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta helmikorujen ystäviä?